Patsy

Lisätty sivulle: 2015-11-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Patsy
18.12.2015 Patsy muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

27.12.2015 Meillä on mennyt hyvin. Pari ensimmäistä tuntia Patsy oli saunassa jemmassa, mutta sen jälkeen tuli jo tutustumaan asuntoon. Ensimmäinen yö meni maukuessa ja ikävöidessä, mutta sittemmin yömaukuminen on loppunut kokonaan. Minua Patsy vielä välttelee, mutta on kuitenkin samassa paikassa ja katselee. Koskettaa ei anna ja jos liian lähelle osutaan, niin menee karkuun. On hän kuitenkin pari kertaa yöllä eksynyt viereen nukkumaan. Kovasti kuitenkin juttelen Patsylle ja siten teen tuttavuutta.

Palloleikeissä Patsy on erittäin taitava! Patsy onkin leikkisästi saanut toiseksi nimeksi Ronaldiina, koska taituroi pallon kanssa huippufutaajan lailla. Suosikki on nyt tuo kultainen pallo, mikä irtosi onkilelusta. Onkilelussa on vielä sulka jäljellä ja sitä Patsy tykkää myös jahdata kun leikitän sitä.

Ruoka on maistunut Patsylle hyvin ja ehdoton suosikki on raaka kana. Olen pitänyt koko ajan kuivaruokaa tarjolla ja antanut kaksi kertaa päivässä märkä- tai raakaruokaa. Vähän huonoja kuvia tulee nyt pimeään vuodenaikaan, mutta muutaman kuvan olen saanut Patsysta otettua. Kyllä siitä ihan mamman kissa on tullut!

***

Leikattu naaras, synt. 3/2015, kotihoidossa Helsingissä.

8.12.2015 Patsyn sisko Edina löysi uuden kodin nopeasti, mutta Patsy ei ole vielä löytänyt palvelijaansa. Patsy on kuvankaunis nuori kissaneitonen, jolla on ihanan silkkinen turkki. Luonteeltaan neiti on hieman ujo ja rauhallinen. Koska Patsylla on ollut vähän yhteyksiä ihmisiin ennen kotihoitoa, niin vielä ei uskalleta tulla syliin. Kuitenkaan ei pelätä ihmisiä vaan ollaan mielellään siellä missä muutkin seuraamassa mitä muut tekevät. Joskus saatetaan jopa pikaisesti käydä sylissä katsomassa uskaltaisiko tässä viipyä tai sängyssä tarkistamassa onko palvelijakunta hereillä.

Muiden kissojen kanssa Patsy tulee erinomaisesti toimeen, ja tykkääkin leikkiä talon muiden kissojen kanssa. Joskus tosin tulee Patsyllekin hetkiä jolloin kaipaa omaa rauhaa. Tällöin kiivetään mielellään kissapuuhun ja tarkastellaan maailman menoa omasta rauhasta.

23.11.2015 Edinan sisko Patsy on se rauhallisempi versio kaksikosta. Patsy seuraa myös mielellään mitä ympärillä tapahtuu, mutta ei osallistu asioihin yhtä suurella innolla kuin Edina. Patsyn turkki on mustavalkoinen ja todella kauniin silkkinen. Silittelyistä Patsy tykkää ja tytön suurta nautintoa on kun joku rapsuttaa kaulan alta, mikä saa aikaan hienoisen kehräyksen. Kun Edina touhottaa lattialla leluhiirten perässä Patsy arvokkaasti katselee kiipeilypuusta toisen touhuja. Voisi melkein kuvitella hänelle tassussa lasillinen gintonicia ja sanovan “Lovely, Darling”. Patsy etsii kotia toisen tyttökissan kaverina tai mahdollisesti se voisi viihtyä myös kodin ainoana silmäteränä. Patsy ja Edina voisivat muuttaa myös yhdessä samaan kotiin.

Edina ja siskonsa Patsy ovat n. 8 kuukauden ikäinen kissakaksikko, jotka saapuivat kotihoitoon viikonloppuna Savosta. Ne ovat kotoisin kissapopulaatiosta Sulkavalta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.