Patricia (nyk. Pate)

Lisätty sivulle: 2013-10-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Patricia (nyk. Pate)
1.12.2013 Patricia sai oman kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

10.12.2013 Pate on kotiutunut todella hyvin, ei ole ollut mitään ongelmia. Ruoka maistuu ja on oikein virkeä. Yöt nukutaan vieressä ja päivisin mm. leikitään, “jutellaan” ja katsellaan ikkunasta ulos, unohtamatta syömistä. :) Ruoanlaitossa saa olla tarkkana, sillä pate on innokas ruoanlaittaja ja maistaja. Matolääkkeetkin saatiin annettua hyvin.

***

Leikattu naaras, noin 3 v. kotihoidossa Helsingissä.

18.11.2013 Pate on aivan mahtavan luonteen omaava siro, pienehkö kotikissa. Kaikki ruoka kelpaa ja heti hotkitaan kuppi tyhjäksi. Onkin siis oltava tarkkana, ettei painoa ala kertyä. Pate rrrakastaa ihmisiä ja huomiota. Aina kun vain vilkaiseekin kissan suuntaan, saa pienen ”purrr” äännähdyksen vastaukseksi. On siis todella juttelevainen kisu. Ihmisen lähellä pitää olla koko ajan ja silittelyistä ja huomiosta ei koskaan saisi tarpeeksi. Sylikin on oikein mukava paikka pienille torkuille. Usein Pate jopa heittäytyy selälleen jalkojen juureen, kun kaipaa huomiota. Ihan pienten lasten perheeseen Pate ei sovi, sillä neitosella on toisinaan tapana ottaa kädestä kiinni tassuilla ja hieman näykkäistä. Tästä ikävästä tavasta yritetään opetella hoitopaikassa eroon.

31.10.2013 Patricia on oikein ystävällinen ja ihmissosiaalinen, arviolta 3 vuoden kieppeillä oleva kissaneito. Pate ei näyttäisi tulevan toimeen muiden kissojen kanssa, joten se etsii kotia, jossa ei ole muita lemmikkejä. Patelle on varattu leikkausaika huomiselle ja toivuttuaan operaatiosta, olisi Pate valmis muuttamaan omaan kotiin!

Patricia on löydetty harhailemasta Sastamalasta 17.10.2013 eikä kukaan kaivannut neitiä kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.