Pastori

Lisätty sivulle: 2015-04-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pastori
31.5.2015 Pastori sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

9.6.2015 Pastori on päästetty samaan tilaan Sylvesterin kanssa, ja kaikki näkyisi sujuvan oikein hyvin. Pastori vaikuttaa kotiutuneen hyvin, ruoka maistuu ja Sylvesterin kanssa riittää painiskelua ja mukavaa kontaktia. Pastori hakeutuu ihmisten seuraan ja tykkää silityksistä ja leikeistä. Ihan kuin Pastori olisi ollut meidän kissamme jo pitkään. Lapsiperheen äänet, vauhti ja elämä eivät Pastoria hetkauta. Kun vieraita tulee käymään livahtaa Pastori hetkeksi sohvan alle, mutta tulee pian sieltä uteliaana katsomaan mitä tapahtuu. Vatsan löysyyttä oli hiukan viikonloppuna, nyt tilanne senkin suhteen on normaali.

Pastori on aivan ihana otus ja sopii meille Sylvesterin kaveriksi todella hyvin. Sylvester on toki ollut vähän ihmeissään, mutta selvästi kaverin saaminen on ollut positiivinen juttu sillekin. On hienoa ajatella, että molemmat ovat vasta alle yksivuotiaita, joten touhua, rakkautta ja hauskoja hetkiä on luvassa vielä vuosikausia. Kiitoksia paljon tästä mahdollisuudesta!

2.6.2015 Pastorin kanssa menee oikein kivasti. Tultuaan Pastori oli tietenkin arka, noin vuorokauden verran se aika lailla vetäytyi sängyn alle eikä hakeutunut lähelle. Nyt se tuossa vieressä hyrisee silitettäessä, puskee kylkeä, on iloinen kun lapsetkin tulevat rapsuttamaan. Hellyyttävä kissa kaikkiaan. Meidän Sylvesterin hajut olivat aluksi myös jännittäviä, samoin kuin Sylvester oli ihmeissään uusista tuoksuista, mutta nyt kissat ovat “hoksanneet” toisensa ja tutustuvat oven läpi toisiinsa. Taitaa molemmilla olla jo halu tavata, mutta pidämme eristystä vielä ainakin tämän viikon.

Hyvin menee siis, eikä esimerkiksi löysää vatsaa ole ollut. Aivan ihana kissa tämä meidän Pastori, koko perheen mielestä.

***

Leikattu uros, s. arviolta 9/2014, kotihoidossa Vantaalla.

17.4.2015 Pastori hakeutuu mielellään hoitajan seuraan ja tulee pienen alkujännityksen jälkeen tervehtimään vieraitakin ihmisiä. Pastorilla riittää rakkautta sekä ihmisille että sisaruksilleen, joiden kanssa se viihtyy erinomaisesti painien ja touhuten. Pastori on sisaruskatraan rohkein ja tulee mielellään myös nukkumaan hoitajan viereen ja puskee innokkaasti jotta häntä muistetaan huomioida tarpeeksi silityksin ja kehuin. Pastori on perso ruualle ja herkuille, mutta on myös aktiivinen ja hänet on helppo saada innostumaan hiirijahtileikeistä. Parhaiten Pastori sopisi sisaruksensa kanssa samaan kotiin tai toisen kissan kaveriksi.

Karmiina, Sakari, Einari ja Pastori on saatu kiinni isommasta kissapopulaatiosta Savosta tammikuun alkupäivinä. Porukassa todettiin isomman kissamäärän tuomia ongelmia, joita ollaan hoidettu eläinlääkärin avustuksella. Nyt pikkukissat ovat valmiita muuttamaan omiin koteihinsa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.