Pärmä, nyk. Yoda

5/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

 

13.3.2018

Nämä veljekset ovat tiivis kaksikko ja eivät turhia arkaile, molemmat ovat uteliaita, niin tavaroiden kuin uusien ihmisten suhteen. Kaksikon suosikkeja ovat pahvilaatikot, joiden sisään mahtuu nukkumaan tai leikkimään. Kissoille maistuu märkäruoka parhaiten ja päivät vietetään usein nukkumalla, virkistyen iltaa kohden.

Pojat etsivätkin ensisijaisesti yhteistä kotia jossa saa jatkaa vellun vieressä nukkumista. He ovat sen verran reippaita että voisivat hyvin sopia lapsiperheeseen jos lapset eivät ole ihan pieniä. Edellisessä hoitokodissa oli myös koiria, joita pojat näkivät vilaukselta oven raosta eivätkä nekään aiheuttaneet heissä paniikkia.

Pärmä on rauhallisempi yksilö, ja viihtyykiin pääasiassa omissa oloissaan, joko nukkuen tai tutkien asuntoa. Pärmä on hieman arempi yksilö, mutta nauttii suuresti saadessaan huomiota. Pärmä onkin tottunut Kosken seuraan, ja sen huomaa, kun hän vahtii veljen tekemisiä ja ottaa hänestä mallia. Välillä Pärmä myös innostuu leikkimään Kosken kanssa ja veljekset myös nukkuvat aina vierekkäin.