Parku

07/2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Varattu

Parku on aremman puoleinen mutta hellä kaveri, joka jännityksestä huolimatta pysyy sisarustensa perässä ja hurmaa varmasti jokaisen häneen tutustujan!

14.1.2024

Parku saapui yhdistyksen sijaiskotiin pienestä pääkaupunkiseudun populaatiosta syyskuussa yhdessä sisarustensa Mytty-Tiikerin, Pööpön sekä Pikkutassun kanssa. Parku on nelikosta selvästi arin ja ujoin, mutta kuitenkin aina muiden pentujen perässä tutkimassa asioita. Hän pitää selkeästi omasta tilastaan sekä ajastaan, ja hakeutuu mukaviin ja syrjäisiin paikkoihin vielä turvaan. Parku on oikea herkkusuu joka lämpeää läheisyydelle namien avulla, mutta käsittelystä tämä kaveri ei ole vielä vakuuttunut. Olemme takuuvarmoja, että oikeissa käsissä ajan kanssa hänestä kuoriutuu mitä hellin kissakaveri. Parku on edistynyt sijaiskodissa ollessaan jo hurjasti, ja hurmaa ujoudestaan huolimatta.

Parkulla on sujunut hiekkalaatikolla käynnit mallikkaasti ja ruoka kuin ruoka maistuu vallan mainiosti.

Parkulle tekisi varmasti hyvää rauhallinen, itsevarma ja vanhempi kissakaveri, jonka kanssa tutustua kotikissan arkeen turvallisesti. Hyvin innokkaiden ja aktiivisten sisarustensa kanssa Parku meinaa välillä jäädä hieman jalkoihin, joten uuden kodin kissakaverin olisi hyvä olla juurikin rauhallisempaa ja huomaavaista sorttia.

Parku etsii ensisijaisesti rauhallista aikuiskotia, jossa elämäntilanne on jo tasaantunut ja osataan varmasti antaa pienelle pennulle aikaa kotiutua kunnolla. Myöskin koirallinen koti saattaisi olla Parkulle hieman liian jännittävä.

Huomioithan, ettemme luovuta pentuja ainoiksi kissoiksi.