Papu (nyk. Bernie)

08/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

18.5.2020 Papu sai oman kodin, missä sille on poikakissa leikkikaveriksi.

31.5.2020 kuulumisia kodista:

On nyt melkein kaksi viikkoa siitä, kun Papu (nyk. Bernie) muutti meidän luokse. Ensimmäiset päivät Bernie oli paljon piilossa sängyn alla, mutta sitten me ihmiset alkoivat kiinnostaa. Ruoka on maistunut koko ajan ja nopeasti makuuhuone oli kuin Bernien oma. :)

Bernie huomasi heti että oven toisella puolella on joku muu kissa, hänen uusi isoveli. He alkoivat puhua keskenään ja saivat myös tutustua hajujen kautta. Pari päivää sitten he saivat tavata ensimmäistä kertaa ja se on sujunut tosi hyvin. (kodin toinen kissa) on vielä vähän epävarma kuka Bernie onkaan, mutta haluaa mielellään olla hänen lähellä. Bernie tykkää sekä uudesta kissaystävästä että ihmisistä, ja erittäin paljon rapsutuksista.

Parveke on Bernien lempipaikka, koska siellä saa katsoa lintuja. Bernie tykkää myös ottaa rennosti auringonpaisteessa.

Erittäin paljon kiitoksia teille, että saimme teidän kautta uuden perhejäsenen. Bernie tekee meidän päivät paremmiksi!

***

Papu on viime kesän pentu, joka rakastaa leikkimistä ja on sisarusparvensa pikku pomo.

7.5.2010

Papun ja sisarusten kodin etsintä jatkuu nyt uudesta sijaiskodista käsin!

Papu on edistynyt valtavasti ja on jo aivan kesy. Se rakastaa rapsutuksia ja kehräys alkaa jo pelkästä katseesta! Papu etsii kotia joko nuoren poikakissan kaverina tai jommankumman sisaruksensa kanssa.

17.3.2020

Papun kodinetsintä joutuu tauolle koronatilanteen takia.

9.3.2020

Camu, Hippi ja Papu ovat pentukolmikko, jotka ovat emonsa kanssa loukutettu ulkoa. Pennut ovat kulkeneet pitkän matkan puolivilleistä ja aroista pennuista tilanteeseen, jossa nyt etsivät loppuelämän turvallista kotia.

Papu-poika on herkuille perso, ja onkin aina ensimmäisenä paikalla kun on ruokaa tarjolla. Sisaruksista Papu on se, kuka mieluiten antaa itseään silitellä – tämäkin ruoka-aikaan!

Papu on aktiivinen ja leikkii mielellään. Kaikkein parhaita leluja ovat sulkalelut, joita Papu saalistaa oikein kunnon pedon elkein. Ja saaliistaan ei tämä poika muuten luovu! Papu on sisarustensa suhteen tosi sosiaalinen, ja mielellään juttelee kavereilleen tai kutsuu niitä leikkiin. Papu hakeutuu myös lepäilemään sisarustensa seuraan. Kotihoitaja kuvailee Papua sisarusjoukon pomoksi.

Kuten sisaruksensakin, Papukin tarvitsee kodin, missä on jo kokemusta aroista kissoista. Papun kanssa on hyvä vielä harjoitella käsittelyä aktiivisesti uudessakin kodissa. Papu tarvitsee myös kaverikseen leikkisän nuoren kissan. Papu voidaan myös luovuttaa uuteen kotiin Camu-siskonsa kanssa.