Papu

08/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Varattu

Papu on viime kesän pentu, joka rakastaa leikkimistä ja on sisarusparvensa pikku pomo.

7.5.2010

Papun ja sisarusten kodin etsintä jatkuu nyt uudesta sijaiskodista käsin!

Papu on edistynyt valtavasti ja on jo aivan kesy. Se rakastaa rapsutuksia ja kehräys alkaa jo pelkästä katseesta! Papu etsii kotia joko nuoren poikakissan kaverina tai jommankumman sisaruksensa kanssa.

17.3.2020

Papun kodinetsintä joutuu tauolle koronatilanteen takia.

9.3.2020

Camu, Hippi ja Papu ovat pentukolmikko, jotka ovat emonsa kanssa loukutettu ulkoa. Pennut ovat kulkeneet pitkän matkan puolivilleistä ja aroista pennuista tilanteeseen, jossa nyt etsivät loppuelämän turvallista kotia.

Papu-poika on herkuille perso, ja onkin aina ensimmäisenä paikalla kun on ruokaa tarjolla. Sisaruksista Papu on se, kuka mieluiten antaa itseään silitellä – tämäkin ruoka-aikaan!

Papu on aktiivinen ja leikkii mielellään. Kaikkein parhaita leluja ovat sulkalelut, joita Papu saalistaa oikein kunnon pedon elkein. Ja saaliistaan ei tämä poika muuten luovu! Papu on sisarustensa suhteen tosi sosiaalinen, ja mielellään juttelee kavereilleen tai kutsuu niitä leikkiin. Papu hakeutuu myös lepäilemään sisarustensa seuraan. Kotihoitaja kuvailee Papua sisarusjoukon pomoksi.

Kuten sisaruksensakin, Papukin tarvitsee kodin, missä on jo kokemusta aroista kissoista. Papun kanssa on hyvä vielä harjoitella käsittelyä aktiivisesti uudessakin kodissa. Papu tarvitsee myös kaverikseen leikkisän nuoren kissan. Papu voidaan myös luovuttaa uuteen kotiin Camu-siskonsa kanssa.