Pappel

Lisätty sivulle: 2012-04-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pappel
10.7.2012 Pappel sai kodin Tampereelta

***

Leikattu uros, noin 4v. kotihoidossa Raumalla

27.6.2012 Ihana Pappel odottelee edelleen sitä omaa kotia. Lisätty pojalle kuva.

1.6.2012 Pappelista on kuoriutunut super leikkisä ja huomionkipeä poika. Pappelissa on jotain hyvin koiramaista, tämä on kaikessa mukana, niin hyvässä kuin pahassa ;) Öisin poika nukkuu selän päällä tai missä vain kunhan on mahdollisimman lähellä ihmistä. Kun herätyksen aika tulee, pojasta on hauska aloittaa aamu varpaan metsästys-leikillä. Aamu-uniset kyllä pääsevät tästä tavasta halutessaan eroon.

Jos herra itse saisi päättää, Pappel kulkisi koiran ja ihmisten mukana minne vain. Nykyään poika pääseekin valjaissa aina välillä lenkeille mukaan. Pappel etsii kotia, jossa arvostetaan aktiivista kissaa ja jossa jaksetaan leikittää poikaa loputtomiin. Kodissa voisi olla koira tai koiria, näistä Pappel tykkää kovasti. Myös kissoja kodista voi löytyä, mutta ilmankin näitä Pappel pärjää.
Tärkein ominaisuus tulevalla kodissa on se, että tämä näkee Pappelin mustavalkoisen tavanomaisen ulkokuoren läpi. Pappel on ihana leikkisä hurmuri, joka osaa niin riemastuttaa kuin kauhistuttaa aktiivisella luonteellaan. Kun Pappelia on seurannut pidempään, huomaa kuinka uskomattoman komea poika mustavalkoisessa turkissaan kirkkaan keltaisilla silmillä onkaan. :)

2.5.2012 Pappel alkaa tottua valjaihin sekä ulkoiluun. Lisätty kuvia yhdestä lenkistä :)

28.4.2012 Pappel on nyt viettänyt muutaman päivän kotihoidossa Suomessa. Päivä päivältä Pappelista on tullut reippaampi ja sosiaalisempi. Pappel selvästi nauttii ihmisen huomiosta, ja tämä haluaisikin olla mukana kaikessa menossa, jota asunnossa tapahtuu. Aamuisin poika on hyvin iloinen, juttelee maukuen ja tulee heti puskemaan, kun hoitoperhe heräilee. Pappel tykkää kovasti myös nukkua sängyssä.

Hoitopaikassa on koira, jonka kanssa Pappel tulee mainiosti toimeen. Koiralla on tapana hoitaa ja pestä kissoja, mutta vielä Pappel ei ole tämän antanut tulla ihan niin lähelle. Pariskunta kuitenkin nukkuu sohvalla vieretysten ja Pappel muutenkin tuntuu sulattavan koirat hyvin. :)

Pappelia totutetaan tällä hetkellä valjaisiin, koska tämä on osoittanut kovasti mielenkiintoa lähteä ihmisten mukana ulos. Pappel ei ainakaan vielä vierasta valjaita, ja kohta alkaakin testit mitä Pappel ulkoilmasta sanoo. :)

Pappel ei ole vielä kovin vanha, mutta ei pentukaan. Ikäarvio tällä on noin neljä vuotta, todellisuus tietysti saattaa muutamankin vuoden heittää. Pappel on hyvässä kunnossa, joten vuosia tälle kertyy varmasti vielä monen monta. Hieman laiha poika vielä on ja turkkikin hieman kiilloton. Hyvä ruoka ja huolenpito varmasti muuttaa asian pian.

Pappel tuntuu nauttivat kuitenkin tietynasteisesta rauhasta, eikä tämän takia poika taida ihan pikkulasten perheeseen sopia. Pappel on jo nyt muutaman päivän aikana alkanut viihtyä paremmin sylissä, mutta välillä tahtoo sen oman tilankin. Pappel on myös kova kehräämään ja kissan lelutkin ovat alkaneet kiinnostamaan. Pappel on hyvin seurallinen kissa, ja ajan kanssa tämä taitaa vain vahvistua.

26.4.2012 Pappel siirtyi kotihoitoon Raumalle, jonne siihen saa mennä sovitusti tutustumaan. Kuulumisia kotihoidosta tulossa.

16.4.2012 Pappel on odottanut uutta kotia Pärnun löytöeläintarhalla jo viime vuoden kesäkuusta lähtien. Pappel on hyvin ystävällinen kissa, mutta se näyttäisi viihtyvän enemmän omissa oloissaan kuin toisten kissojen seurassa, ainakin näin tarhaolosuhteissa.

Pappel on nyt kastroitu.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi