Papaija

Lisätty sivulle: 2014-01-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Papaija
16.2.2014 Papaija muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia kodista:

23.2.2014 Papaija kotiutunut hyvin. Vähän pelkää vielä uusia asioita ja ääniä, onneksi sängyn alla turvallista. Tässä muutama kuva Papaijasta ja Roopesta “isoveljestä”.

***

Leikattu naaras, noin 2-3v. kotihoidossa Vantaalla.

3.1.2014 Papaija on kaunis ujohko neitonen, mutta utelias ja perso herkuille ja niiden avulla neitiä pystyykin tutustuttamaan ihmiseen. Papaijan uudessa kodissa osataan antaa aikaa sopeutumiselle, mutta osataan myös itse lähestyä kissaa sopivassa määrin, jotta se sosialistuu ja tottuu ihmiseen.

Lisätietoja luonteesta tulossa, kunhan kotihoitaja tutustuu neitiin paremmin.

Papaija sekä kaverinsa Persikka ja Päärynä sekä pennut Passion, Pomelo ja Pepino ovat lähtöisin Etelä-Savosta samasta perheestä. Kissat ovat elelleet ihan kotikissoina, mutta elämä on näitä sen verran heitellyt, että luottamus ihmiseen pitää rakentaa uudestaan pikkuhiljaa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.