Papa

Lisätty sivulle: 2012-12-31

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Papa
4.5.2013 Yli kolmen vuoden odotuksen jälkeen Papa muutti Triinun kanssa omaan kotiin Helsinkiin!

***

Kuulumisia kodista:

5.5.2013 Papan ja Triinun elämää voi seurata Instragamissa: http://instagram.com/triinuandpapa#

***

Leikattu uros, noin 6-8 v. (joulukuussa 2012)

4.3.2013 Kävin tutustumassa tähän valloittavaan herrasmieskissaan Valgan tarhalla. Kun kissaparakkiin menee sisälle ja istahtaa pedille, niin Papa tulee nauttimaan rapsutuksista ja mielipaikka onkin ihmisen syli. Papa on mainio valinta ihmiselle, joka haluaa tarjota kodin sosiaaliselle kissalle, joka on tavallisen ulkonäkönsä takia joutunut odottamaan kotia hävyttömän pitkään. Koska Papan luonne on niin mainio ja ihmissosiaalinen, on se saanutkin odottaa omaa kotia tarhan “maskottina” yli kolme vuotta, monen kaverin päästessä omaan kotiin. Nyt olisi Papankin aika saada se oma rakastava koti, jossa saisi nauttia paljon oman ihmisen huomiosta ja osoittaa kuinka mahtava kissa hän onkaan! Papa myös osoitti, että tykkää kovin Triinusta ja kaverukset haistelivatkin useasti toisiaan ja viettivät sulassa sovussa aikaa jakaen rapsutushuomion. Papa on myös leikkisä. Olisiko sinun elämässäsi tilaa Papalle, tälle niin tavalliselle mutta luonteeltaan hurmaavalle herralle?

24.3.2013 Lisätty rapsutteluvideo! Videon alkupuolella rapsutteluista nauttii Triinu ja loppupuolella Papa.

18.2.2013 Papa ja Triinu luovutetaan uuteen yhteiseen kotiin erityiskulukorvauksella. Rekku Rescue haluaa tukea erityiskulukorvauksella pisimpään tarhalla olleiden ja vanhojen kissojen kodinlöytymistä. Erityiskulukorvaus Papasta on 60e.

1.1.2012 Lisätty vielä uusia kuvia Papasta! Kun Papaa rapsutti oikein kunnolla, se laittoi kielensä ulos! :D

31.12.2012 Joko olisi Papan vuoro löytää oma koti? Papa on ollut tarhalla jo liki kolme vuotta! Papa on todella sosiaalinen, tykkää rapsutuksista ja on muutenkin kaikinpuolin aivan ihana herra! Papa olisi erittäin onnellinen, jos pääsisi muuttamaan samaan kotiin hyvän ystävänsä Triinun kanssa!

7.3.2012 Sympikselle pikku miehelle lisätty uusia kuvia. Papa on aina iloinen veijari. Papa viettää nykyään aikaa tarhan huoneessa jossa on nuoria kissoja sekä aikuisia naaraita, hienosti tulee kaikkien kanssa juttuun. Papa on pirteä ja utelias touhuaja, jolla tuskin ikää on hirvittävän paljon, ehkäpä n. 5 vuotta.

16.1.2012 Lisätty uusi kuva. Papa Johannes on jo ollut pari vuotta tarhalla ja haluaisi löytää oman kodin.

1.9.2011 Papa on mukava ja oikein leikkisä kissa. Se viihtyy mainiosti tyttökissojen ja pentujen seurassa, muttei tule kastroinnista huolimatta toimeen toisten aikuisten poikakissojen kanssa.

26.3.2011: Papa on löydetty 26.2.2010 Valgasta yksinään vaeltelemasta. Papa on erittäin ystävällinen ja puhelias kissa. Papa on kastroitu.

ERITYSKULUKORVAUS Papasta on 60 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle