Panttu

Lisätty sivulle: 2017-10-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Panttu
8.11.2017 Panttu ja Prinssi saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros, nuori aikuinen, kotihoidossa Vantaalla

18.10.2017 Panttu on hellä parivuotias nuori poikakissa, joka tuli hoitopaikkaansa yhdessä kaverinsa Prinssin kanssa itsestään riippumattomista syistä.

Panttu otti heti tilan haltuun eikä ollut moksiskaan mikrosirun pistämisestä. Kaveri on todella rauhallinen ja rento, mutta innokas leikkimään ihmisten kanssa. Myös päivittäiset painituokiot Prinssin kanssa kuuluvat Pantun ohjelmaan.

Ensimmäisenä päivänä hoitopaikassa Panttu loukkasi takajalkansa varmaankin juuri riehuessaan Prinssin kanssa. Tulehduskipulääke ja aika ovat parantaneet vamman hyvin, eikä se hidasta poikaa enää ollenkaan. Panttu onkin kova hyppimään korkeille paikoille ja viihtyy hyvin keittiön kaappien päällä katselemassa meininkiä.

Panttu ei ole mikään sylikissa ja saattaa joskus perääntyä jos ihmiset koittaa yllättäen tulla silittämään. Silti se viihtyy ihmisten läheisyydessä kovasti ja valitsee mukavan paikan heidän touhujensa läheisyydestä, esimerkiksi pyyhkeiden päältä samalla kun joku on suihkussa. Vaikka ihmisten halailu ei ole Pantun lempijuttuja, se sietää sitä ja kaikkea käsittelyä todella hyvin. Lempeä kaveri ei ikinä vastusta mitään käsittelyä ja eläinlääkärin kivulias tutkimus onnistui helposti.

Panttu etsii kotia kaverinsa Prinssin kanssa tai toisen rauhallisen, mutta leikkisän kissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.
KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.