Pantteri alias Kiki

Lisätty sivulle: 2008-09-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pantteri alias Kiki
27.3.2009 Pantteri alias Kiki sai kodin hoitopaikastaan.

***

Leikattu naaras, noin 2-3v./Turussa

8.1.2009 Kiki odottaa yhä omaa kotia, ihmistä, joka haluaisi antaa aralle Kikille mahdollisuuden. Kiki ei pysty luottamaan ihmiseen täysin mutta antaa hiukan silittää sekä mielellään seurailee ihmistä ja viihtyy lähellä. Kikiltä puuttuu toisesta korvasta palanen, joka on saatettu leikata tämän ollessa pentu ja todennäköisesti kokemus vaikuttaa Kikin elämään niin, että ihmisen kosketus pelottaa.

28.9.2008 Kiki Pantteri on pari vuotias melkoisen arka kissaneitonen. Pantteri on asunut erään miehen luona mutta koska mies joutuu matkustelemaan niin paljon, ei hän pystynyt Pantteria pitämään. Pantteri näet tarvitsee kodin, missä eletään rauhallisesti ja missä on aikaa panostaa arempaan kissaan. Pantteri on saanut nimensä ulkonäkönsä perusteella, sillä hän muistuttaa pantteria piirteiltään. Pantterilla on kapeat kolmiomaiset kasvot ja pitkulainen vartalo, joten tässä kissassa on kyllä jotakin rotukissaa, kenties siiamilaista, mukana.

Pantteri elelee hoitopaikassa Turussa suuressa kissalaumassa ja tulee erittäin hyvin toimeen kaikkien muiden kissojen kanssa. Pantterilla on täällä myös samasta paikasta tullut sisar, joka on hitusen Pantteria arempi ja jonka löytää sivuiltamme nimellä Pave.

Pantterin kulukorvaus on 115 euroa. Pantteri on rokotettu, sirutettu ja steriloitu.