Pantteri

Lisätty sivulle: 2008-07-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pantteri
8/2008 PANTTERI MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

9.7.2008 Pantteri on tällä hetkellä hoitokodissa Helsingissä ja siihen voi mennä sopimuksen mukaan tutustumaan.

7.7.2008 Pantteri sai tänään rokotuksen ja on valmis omaan kotiin. Lääkärikäynti sujui hyvin, ilman sähinöitä :)

6.7.2008 Pantterin sukupuoli on nyt katsottu, ja jos ei ihan väärin mene, niin tytöltä tämä kaunokainen näytti. Pantteri antaa jo koskea ja syliinkin olen sen saanut ottaa, ei se siitä juurikaan pidä, mutta kuitenkin antaa niin tehdä, suuri edistys siihen parin päivän takaiseen villilapseen! Ensi viikolla Pantteri saa rokotuksen ja sitten se on valmis omaan kotiin.

5.7.2008 Pantteri on suomalainen puolivillin emon jälkeläinen, joka on syntynyt suulinvintille tänä keväänä ja pyydystetty minkkiloukulla 3.7.2008. Pantteri on African ja Fructuoson sukulaisia, siis sisarpuoli, serkku, pikkuserkku tai sinnepäin :). Pantterin aiemmassa kotipaikassa elelee edelleen useita eri-ikäisiä kissoja, joita yhdistys yrittää loukuttaa kesän aikana.

Pantteri omaa siis nimensä mukaisesti kesyttämättömän luonteen, mutta jo kahdessa päivässä ollaan edistytty, eli Pantteri sallii silittelyt ja matolääkkeenkin sain sille annettua, siis pruutattua Mirrixin suuhun :). Muuta käsittelyä en ole vielä yrittänyt. Pantterista tulee kuitenkin vielä maino kotikissa kärsivällisen ja oikean ihmisen hoivissa.

Pantteri on kaunis musta kisu, hieman valkoista leuan alla, mutta pantteri siitä kovasti mieleen tulee. Sukupuoli on vielä selvittämättä. Pantteri on hoitokodissa Kiikoisissa, ja siihen voi tulla sopimuksen mukaan tutustumaan.