Pantse

2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Pantse on ihmisläheinen ja harjausta rakastava kissaherra, joka etsii kotia yhdessä siskonsa Bänksin kanssa.

 

14.11.2022

 

Pantse on täynnä rakkautta oleva vanhempi kissaherra, joka saapui sijaiskotiin 10.9. siskonsa Bänksin kanssa. Kaksikon aiempi perhe adoptoi kissat pentuina ja sisarukset ovat saaneet viettäneet lähes yksitoistavuotisen elämänsä yhdessä. Kodin vaihto tuli ajankohtaiseksi, kun Pantse alkoi käyttäytyä aggressiivisesti perheen vauvaa kohtaan. Kissoja ei siis sijoiteta lapsiperheeseen. Sisaruskaksikolla ei myöskään ole kokemusta muista eläimistä.

 

Pantse on hauska ja puhelias kissa, joka viettää mielellään aikaa ihmisten seurassa ja lähellä. Poika seuraa usein ihmisiä huoneesta toiseen ja tulee syliin tai viereiseen tuoliin nukkumaan. Kisu löytyy myös yleensä aamuisin vierestä tai sängyn jalkopäästä valmiina kertomaan, kuinka olisi jo aika nousta antamaan aamupalaa. Pantse osoittaa usein hellyyttä omia ihmisiään kohtaan antamalla pusuja ja pesemällä ihmisen kasvot ja kädet. Alkuun Pantsella esiintyi pientä hellyysaggressiota kevyiden puraisujen muodossa, mutta tapa on kadonnut ajan myötä lähes kokonaan. Pantse on luottavainen ja sosiaalinen myös uusien ihmisten seurassa, mutta hieman säikky esimerkiksi koville äänille. Imuri on ehdottomasti Pantsen pahin vihollinen. Pantse on leikkisä ja aktiivinen, mutta sen ehdoton lempijuttu on olla harjattavana! Muihin mieluisiin puuhiin kuuluu lintujen seurailu tai muuten vaan ikkunalaudalla torkkuminen, langanpätkillä ja kilisevillä palloilla leikkiminen ja siskon härnääminen. Aamuisin matot ovatkin usein rullalla, kun kaksikko on leikkinyt hippaa muiden nukkuessa. Pantse on kovasti kiinnostunut myös ihmisten tekemisistä ja seuraa mielellään sylissä istuen kaikkea tietokonehommista kutomiseen, auttaen aina välillä. Sisarukset ovat edellisessä kodissaan tottuneet ulkoilemaan valjaissa ja toivoisivat pääsevänsä ulkoilemaan myös tulevassa kodissaan.

 

Molemmat kissat ovat aika nirsoja ruuan suhteen, mutta lemppari Latzin rinnalle on löytynyt myös muutamia muita merkkejä, jotka maistuvat kummallekin. Rutiiniksi on muodostunut ruokailu kolme kertaa päivässä. Pantse on hieman ylipainoinen ja syö muun ruokailun ohessa myös diettiraksuja. Märkäruuista ei ole vielä löytynyt diettivaihtoehtoja, joita se suostuisi syömään. Pantselle on yhdistyksellä ollessaan tehty hammaskivenpoisto, sillä pojalla oli runsaasti hammaskiveä sijaiskotiin tullessaan. Pantsella on osassa hampaita myös hammassyöpymää, joka saattaa johtaa hampaiden poistoon tulevaisuudessa. Tätä tuleekin uuden kodin seurata vuosittaisilla eläinlääkärikäynneillä. Pantse on kokenut matkustaja ja menee usein kantokoppaansa itse, kun kopan ottaa esille. Se on tottunut kynsien leikkuuseen ja nosteluun.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0452171719

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

emmihrekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Pantse

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.