Pandora (nyk. Kipinä)

Lisätty sivulle: 2013-09-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pandora (nyk. Kipinä)
26.9.2013 Pandora muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

23.3.2014 Maaliskuiset terveiset ex. Pandoralta, nykyiseltä Kipinältä. Kuvassa Tipsun kanssa katsovat lintuja. Kipinä on käynyt nyt noin 10 kertaa valjaissa ulkona ja on innoissaan, hyppii puihin, kyttää lintuja. En meinaa saada sisälle. On oikein sosiaalinen sylikissa edelleen.

***

Leikattu naaraspentu, syntynyt 4.7.2013 kotihoidossa Helsingissä. Luovutusiässä vko 39 lopussa.

14.9.2013 Lisätty kuvia Pandorasta.

12.9.2013 Pandora on kopio kauniista Gaia- emostaan ja todellinen vauhtihirmu. Kun muut pennut jo väsähtävät, jaksaa Pandora riehua vielä pitkän tovin itsekseen. Neitonen osallistuu innolla kotitöihin ja onkin “apuna” hiekkalaatikon siivouksessa ja lattioiden lakaisemisessa. Pandora on reipas ja tykkää muista kissoista, omassa kodissa tuleekin olla kiltti painikaveri seurana, jotta neiti saa purkaa energiaansa.

Afrodite, Pandora ja Demeter ovat siskoksia, jotka saapuivat yhdessä Gaia-emonsa kanssa yhdistykselle kotihoitoon 16.8.2013. Samassa hoitopaikassa ovat myös Nyks- emo, Hera, Kronos, Dionysos, Uranos, Apollon pentujensa kanssa sekä orposiskokset Athene ja Aramis. Nämä suloisuudet ovat lähtöisin samasta kodista Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.