Pampula

01.01.2017

Alkuperä: Suomi

Nuori ja ihmisrakas Pampula etsii kotia, jossa olisi tarjolla paljon aikaa, hellyyttä ja leikkituokioita. Pampulalle ihanteellista olisi, jos uudessa kodissa olisi kiltti tyttökissa päiväuni- ja leikkikaverina mutta viihtyy myös hyvin ainokaisena naukumaijana. Se tosin edellyttää, että ihmisystävällä on aikaa viettää Pampulan kanssa paljon laatuaikaa päivittäin.

15.11.2018

Pampula sai oman kodin.

5.10.2018

Pampula on todella rakastava ja hellyydenkipeä seuraneiti, joka toimii öisin sängyssä lämmittäjänä ja ruoka-aikaan ilmaisee kuppien tyhjyyden hyvin merkittävällä naukumisellaan. Nuori neitokainen on kova leikkimään ja viettäisi ihmisensä kanssa kaiken mahdollisen ajan. Joka yö nukkupaikka etsitään ihmisen vierestä tai vähintään sängyn laidalla. Alun arkuudesta ei tutun ihmisen kanssa ole jälkeäkään. Ne ajat ovat menneisyyttä. Kaikenlainen käsittely sujuu ongelmitta ja mieltä osoitetaan hyvin diskreetisti naukuen.

Neiti tykkää ylläpitää keskustelua kurisemalla ja pienesti naukumalla. Kehräämisen kun aloittaa, ei loppua näy. Sama hellyydenosoitusten kanssa. On toistaiseksi viihtynyt yksinäänkin, mutta koska on isommasta kissalaumasta kotoisin, ei varmasti panisi pahakseen leikki- ja unikaveria.

HUOM! Pampulaa, kuten muitakaan Rekkujen kissoja, ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi!