Paju (nyk. Merkurius)

Lisätty sivulle: 2017-07-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Paju (nyk. Merkurius)
7.8.2017 Paju muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

25.4.2018 Ajattelin lähettää meiltä vielä kuulumisia nyt Merkuriuksen eli Merrin 1-vuotissyntymäpäivänä. Syksyisen giardiaepisodin jälkeen kaikki on sujunut hyvin: tauti ei ole enää uusinut, eikä muitakaan ongelmia ole tullut. Merristä on kasvanut hieno kissa ja yhteiselo Andromeda-kaverin kanssa on vaihdellen riemukasta, vaihdellen leppoisaa, sopivasti tasapainossa tietenkin. Välillä Merri saattaa tulla vähän mustasukkaiseksi, kun kaveri saa liikaa huomiota, mutta molemmat kissat tuntuvat kuitenkin löytäneen paikkansa täällä sekä ihan konkreettisesti että suhteiden ja ilmapiirin tasolla. Ne riehuvat, leikkivät ja lepäilevät mielellään yhdessä ihan samalla tavalla kuin pikkupentuina, vaikka silloin tällöin tapellaankin. Ensi viikolla juhlistetaan Merrin ja Meddan synttäreitä vielä yhteisesti pienten lahjojen merkeissä, kunhan nuoremmankin vuosipäivä on ehtinyt koittaa.

***

Urospentu, leikataan, synt. 4/17, luovutus aikaisintaan 30.7., kotihoidossa Vantaalla.

19.7.2017 Perhe Puu eli Saarni-emo pentuineen on tullut Rekkujen hoiviin isommasta kissapopulaatiosta. Kiltin ja kesyn emon pennut ovat vielä hieman arkoja mutta rohkaistuvat kovaa vauhtia. Pennut Paju, Pihka, Pihlaja ja Poppeli
ovat syntyneet arviolta huhtikuun loppupuolella ja valmiita muuttamaan uuteen kotiinsa heinäkuun lopussa. Niin Saarni kuin pennutkin näyttävät tulevan toimeen koirien kanssa, ainakin ne ovat innokkaasti ovella haistelemassa niitä, kun tilaisuus tulee.

Paju on pojista ujoin ja tulee niistä viimeisenä ihmettelemään hoitohuoneeseen ilmestyvää ihmistä. Se tykkää kuitenkin silityksistä ja leikeistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.