Pai (nyk. Wilma)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pai (nyk. Wilma)
2/2006 PAI MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

2/2006 *Pai*,nykyinen Wilma on aivan ihana, vilkas ja sydämellinen kehrääjä. Kynnet ja hampaat se pitää piilossa pusutellessakin. Edes perheen toista kissaa Lissua se ei kynsi eikä pure. Lissun kanssa Vilmalla on mennyt alusta alkaen hienosti ja nyt ne jo nukkuvat vierekkäin ja naukukutsuvat toisiaan. Missä Lissu siellä Wilma ja päinvastoin. Lissu on muuttunut Wilman myötä meitä kohtaan hellemmäksi ja olemmekin koko perhe saaneet lämpöä ja hyvänäpitoa riittämiin saakka. Kaksi kissaa kerralla antamassa vierihoitoa.

Viime syksynä menetimme meille rakkaan vanhan Max-villlakoiran ja päätimme ettei meille enää ikinä tulee eläimiä kun luopumisen tuska on niin valtava. Kolmen viikon päästä siitä kuin vahingossa meille tuli hoitoon Lissu ja kuinka ollakaan se jäi meille kokonaan(onneksi). Ja nyt meillä on myös Vilma. Pikkuinen höpönassu-karvapallo-nappinenä-höpöpöpö-pusumussu-………jatkuu loputtomiin. Lissu on lyhytkarvainen ja linjakas ja Vilma on liikuttava viiksineiti korvakarvoineen. Syö hyvin, nukkuu ja leikkii kuin duracell-kissa. 1.3 mennään varmuudeksi lääkäriin molempien tyttöjen kanssa. Uskon että kaikki on hyvin.

Toivomme Teille kaikille menestystä työssänne ja turvallisia koteja eksyneille ja yksinäisille eläimille. Pai on nyt turvassa ja elää rakkauden piirissä. siitä huolehditaan hyvin ja sillä on kiinteä suhde perheeseensä. Kiitos paljon.

****

Narttu, ikä noin 2 kk (luovutusikä 3kk).

Pai on orpo kissatyttö joka asuu sisarustensa kera tallinnassa kotihoidossa. Kiltti ja reipas tyttö. Luovutus viikoilla 5-6.