Padma

6/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Populaatiotaustainen nuori kolli Padma alkaa pikkuhiljaa olla kotikissakoulun loppumetreillä, mutta vielä jää hieman opeteltavaa uuteen kotiinkin.

21.10.22 Padma on nuori, ujo ja leikkisä kollipoika, joka osaa jo toisinaan arvostaa ihmisen silitystä. Padma on muiden pentueen kissojen kanssa pyydystetty parin kuukauden ikäisenä isosta kissapopulaatiosta. Tullessaan nälkiintyneellä Padmalla oli silmätulehdus, korvapunkkeja ja sisäloisia, jotka kaikki hoidettiin asianmukaisesti.

Padma mielellään hakeutuu samalle sohvalle ihmisen kanssa nukkumaan, milloin ei peuhaa kissakavereiden kanssa tai nuku niiden kanssa sykkyrällä. Tupsukepit ja onkilelut sekä pienet kannettavat esineet ovat parhaita leluja Padman mielestä. Pikkukolli myös mielellään opettelee temppuja raksu-naksu palkkioiden avulla.

Padmalle sopivimmassa kodissa tulisi olla kissakokemusta ja kärsivällisyyttä jatkaa kotikissakoulua; totuttamaan käsittelyyn ja ihmisen kanssa elämiseen. Padma tarvitsee seurakseen nuoren ja leikkisän kollin. Padma sopii parhaiten aikuisperheeseen, jossa kissalle osataan antaa aikaa, virikkeitä – mutta myös rauhaa ja lepoa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Elina / 045 214 3928

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

elinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Padma

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.