Padma

6/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.12.2022 Padma sai ikioman kotinsa toisen poikakissan kaverina.

***

Populaatiotaustainen nuori kolli Padma alkaa pikkuhiljaa olla kotikissakoulun loppumetreillä, mutta vielä jää hieman opeteltavaa uuteen kotiinkin.

21.10.22 Padma on nuori, ujo ja leikkisä kollipoika, joka osaa jo toisinaan arvostaa ihmisen silitystä. Padma on muiden pentueen kissojen kanssa pyydystetty parin kuukauden ikäisenä isosta kissapopulaatiosta. Tullessaan nälkiintyneellä Padmalla oli silmätulehdus, korvapunkkeja ja sisäloisia, jotka kaikki hoidettiin asianmukaisesti.

Padma mielellään hakeutuu samalle sohvalle ihmisen kanssa nukkumaan, milloin ei peuhaa kissakavereiden kanssa tai nuku niiden kanssa sykkyrällä. Tupsukepit ja onkilelut sekä pienet kannettavat esineet ovat parhaita leluja Padman mielestä. Pikkukolli myös mielellään opettelee temppuja raksu-naksu palkkioiden avulla.

Padmalle sopivimmassa kodissa tulisi olla kissakokemusta ja kärsivällisyyttä jatkaa kotikissakoulua; totuttamaan käsittelyyn ja ihmisen kanssa elämiseen. Padma tarvitsee seurakseen nuoren ja leikkisän kollin. Padma sopii parhaiten aikuisperheeseen, jossa kissalle osataan antaa aikaa, virikkeitä – mutta myös rauhaa ja lepoa.