Paavo

2010 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

31.3.2019 Paavo sai uuden kodin kaverinsa Liljan kanssa

13.4.2019 Kuulumisia kodista:

Kisujen kanssa menee hyvin. Molemmat ovat kotiutuneet ja löytäneet jo lempipaikkansa talossa. Kun johonkin istuu niin heti on Paavo sylissä kiehnäämässä ja purisemassa. Lilja vielä hieman väistelee kävellessä, mutta hänkin on jo syliin tullut rapsuja hakemaan. Molemmat tykkäävät nukkua vieressä, ja jos ei näytä aamulla heräävän ruokaa laittamaan niin tulevat kyllä itsestään ilmoittamaan. Vieraitakin on muutama käynyt ja heitäkin(varsinkin Paavo) on käyty moikkaamassa ja hellyyttä hakemassa.

***

 

Paavo etsii uutta kotia yhdessä kissaystävänsä Liljan kanssa. Paavo nauttii ihmisen antamasta huomiosta, joten uudella kodilla pitäisi olla aikaa ja halua viettää paljon aikaa Paavon kanssa.

26.2.2019 Paavo on luonteeltaan hyvin herttainen ja sosiaalinen kissaherra, joka rakastaa sylissä makoilua, rapsutuksia ja silittelyä yli kaiken. Hän ei arkaile uusia ihmisiä ollenkaan ja tuleekin innolla vieraita vastaan silitysten toivossa. Aggressiivisuutta tai muuta ongelmakäytöstä hänellä ei olla havaittu lainkaan. Paavon lempiasia ikinä on makaavan ihmisen päällä tai vieressä löhöäminen mahdollisimman lähellä kasvoja. Myös kissakaveri Liljan kanssa nukkuminen ja leikkiminen on huippujuttu. Lilja ja Paavo ovat eläneet yhdessä pitkään, joten he hakevat uutta rauhallista kotia erottamattomana parina. Paavoa ja Liljaa ei luovuteta perheeseen, missä on pieniä lapsia.