Paavo

2010 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Paavo etsii uutta kotia yhdessä kissaystävänsä Liljan kanssa. Paavo nauttii ihmisen antamasta huomiosta, joten uudella kodilla pitäisi olla aikaa ja halua viettää paljon aikaa Paavon kanssa.

26.2.2019

Paavo on luonteeltaan hyvin herttainen ja sosiaalinen kissaherra, joka rakastaa sylissä makoilua, rapsutuksia ja silittelyä yli kaiken. Hän ei arkaile uusia ihmisiä ollenkaan ja tuleekin innolla vieraita vastaan silitysten toivossa. Aggressiivisuutta tai muuta ongelmakäytöstä hänellä ei olla havaittu lainkaan. Paavon lempiasia ikinä on makaavan ihmisen päällä tai vieressä löhöäminen mahdollisimman lähellä kasvoja. Myös kissakaveri Liljan kanssa nukkuminen ja leikkiminen on huippujuttu. Lilja ja Paavo ovat eläneet yhdessä pitkään, joten he hakevat uutta rauhallista kotia erottamattomana parina. Paavoa ja Liljaa ei luovuteta perheeseen, missä on pieniä lapsia.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiina / 045 221 2535

Soittoajat: Maanantaisin
10-11

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Paavo

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.