Paatsama

09/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

24.1.2020 Paatsama hurmasi sijaiskotinsa ihmisasukkaat ja sai loppuelämän kodin heidän luotaan veljensä Roihun kanssa.

***

Paatsama on seikkailijatyttö, joka etsii kotia yhdessä veljensä Roihun kanssa.

5.1.2020

Paatsama on luonteeltaan seikkailija, eikä niinkään sylikissa. Paatsamaa saa myös paijailla, mutta yleensä vaan hetken, koska hänellä on kiire seuraavaan paikkaan. Hän tykkää tutkia paikkoja ja etsii seikkailuja ensimmäisenä, mutta yleensä mukaan tulee hieman perästä hänen veljensä Roihu. Paatsama pitää myös pienten lasten seurasta, mutta mieluisin kaveri hänelle on kuitenkin Roihu. Paatsama on valmis muuttamaan uuteen kotiin pentujen tullessa luovutusikään vuoden alussa, ja päästyään itse steriloitavaksi.

Paatsama, Roihu ja Sähis tulivat Rekkujen hoiviin Kouvolasta. Sijaiskodin hoiviin kaverukset pääsivät isänpäivänä 10. marraskuuta, jolloin kopan perältä kuului vain pientä sähinää. Muutaman tunnin sisällä pennut olivat kuitenkin jo tutustuneet uuteen ympäristöön ja muutaman päivän aikana sähinä muuttui kehräykseksi. Ja sitä kehräystä on ollut ihanaa kuunnella.

Menoa on riittänyt ja kaikkien ehdoton suosikkilelu on laservalo, jonka perässä pennut säntäilevät niin kovaa kuin jaloistaan pääsevät. Myös muut seikkailut ovat heidän mieleensä ja he tarkastavatkin paikat lattiasta kattoon. Koirankin he ovat jo tavanneet, eivätkä sitä pelkää. Tulevat toimeen senkin kanssa ihan hyvin. Kiipeilypuut sekä hieman erikoisempana välineenä keinu, ovat olleet näillä pennuilla kovassa käytössä ja väliin kiipeillään kuivaustelineilläkin, kunnes sijaismami tulee ohjastamaan katraan alas. Touhukkaita ovat siis kaikki ja leikkiä saisi jatkaa loputtomiin. Leikin jälkeen osaavat kuitenkin myös asettua levolle ja nauttia elämästä makoillen jalat kohti kattoa.