Pääsky

Lisätty sivulle: 2015-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pääsky
8.2.2015 Pääsky sai kodin Helsingistä Niilo-kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.2.2015 Meillä on mennyt alkuvaikeuksien jälkeen vallan mainiosti. Nytkin Pääsky tuli aivan viereen nukkumaan kun näpyttelen tätä viestiä.

Minullahan oli tarkoituksena eristää kissat toisistaan ainakin ensimmäiseksi viikoksi, mutta Pääsky päätti toisin. Hän suostui olemaan takkahuoneessa niin kauan kuin minä olin siellä myös, mutta heti kun lähdin alkoi hurja huuto ja itku ja oven ”rikkominen”. Hän pääsikin sieltä karkaamaan useamman kerran ennen kuin sitten luovutin. Ensimmäinen yö nukuttiin huonosti kun Niilo ei oikein ymmärtänyt miksi tämä tyyppi tunki koko ajan hänen viereensä, mutta sen jälkeen on mennyt aika mukavasti. Yksi aamu heräsin ja katsoin kun nämä kaksi nukkuivat melkein vieretysten. Kuvassa syövätkin yhdessä ilman mitään ongelmia.

Eli täällä ollaan onnellisia <3

***

Leikattu aikuinen naaras, 3v. Kotihoidossa Helsingissä.

25.1.2015 Pääsky on rekisteröity eurooppalainen lyhytkarva, josta omistaja joutui luopumaan vaikean elämäntilanteen vuoksi. Pääsky on superseurallinen ja tasaisen oloinen tyttö joka rakastaa rapsutuksia ja kiipeää itse vieraankin ihmisen syliin hakemaan huomiota jos sitä ei muuten heru. Pääsky pitää toisista kissoista ja sosiaalisuutensa vuoksi etsiikin ensisijaisesti kissakaverillista kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.