Päärynä

Lisätty sivulle: 2014-01-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Päärynä
4.2.2014 Päärynä muutti omaan kotiin Tampereelle.

***

Kuulumisia kodista:

12.1.2016 Päärynä muutti meille helmikuussa 2014. Lähes kaksi vuotta on mennyt nopeasti enkä vaihtaisi hetkeäkään. Päärynä on edelleenkin sosiaalinen ja hellyydenkipeä – joskin valitsee nykyään ihmisseuransa tarkkaan. Kaikki vieraat eivät enään kelpaa rapsuttelijoiksi. Päärynän meille tulon jälkeen se on saanut kaksi nuorempaa kissakaveria, jotka pitävät rouvan liikkeellä. Valjasteluun ei vieläkään olla totuttu, mutta kesäisin käydään loikoilemassa nurmella valjaiden kanssa ja lasitettu parveke on paras paikka. Toimimme nykyään Tampereella kissojen sijaiskotina, joten Päärynä onkin saanut vastuualueekseen kouluttaa arkoja kissakavereita ja auttaa heitä löytämään uudet kodit. Tästä Päärynällä on onneksi omakohtaista kokemusta :D Päärynä on sopeutunut hyvin uuteen tehtäväänsä ja vaihtuvat kissakaverit piristävät neitiä.

21.3.2014 Päärynän kotiutuminen sujui loistavasti. Ensimmäisenä iltana Päärynä oli tutkinut lähes koko asunnon ja oli todella rohkea. Päärynä on ollut kova kehräämään ensimmäisestä illasta lähtien kun sitä silittää. Kiitos Kotihoitajalle tästä ihanan nimen keksimisestä, parempaa Päärynälle en voisi kuvitellakkaan!

Ensimmäisellä viikolla Päärynälle iski silmätulehdus ja pääsi siis lääkärille. Lääkäri määräsi silmätipat 10 päiväksi, josta Päärynä ei ihan ollut samaa mieltä. Onneksi silmä saatiin kuitenkin kuntoon.

Päärynän lempipuuha on ikkunasta tähyily vilkkaalle kerrostalopihalle. Lempileikki on yhdessä meidän ja kissakaveri Luken kanssa leikkiminen nahan palalla, joka roikkuu narun päässä.

Hankimme Päärynälle 7kk- ikäisen Luke kaverin Pesu Ry:ltä puolentoista kuukauden jälkeen siitä kun Päärynä tuli meille. Päärynästä on sen jälkeen tullut enemmän leikkisä ja onhan kissojen touhuista iloa myös meille ihmisille!

Päärynä tykkää kovasti herkuista ja on selvästikkin kalakissa. Lempiruokaa on tonnikala, seiti, katkaravut eli kaikenlaiset kalaruoat siis. Myös kissanruohoa on kiva syödä ja maata sen päällä!

Tässä kuussa pitäisi parveke saada kissaturvalliseksi vihdoin niin pääsevät kisut vähän ulkoilemaan. Valjaisiin on yritetty Päärynää totuttaa, mutta toistaiseksi vielä ei niissä viihdy.

Päärynän on siis kaikinpuolin kiltti ja ihana kissa, joka on hyvin sopeutunut elämään uudessa kodissa uusien ihmisten ja kissakaverin kanssa.

***

Leikattu naaras, noin 2-3v. kotihoidossa Vantaalla.

3.1.2014 Päärynä on kaunis neitonen, joka nauttii ihmisen huomiosta ja vieraskin ihminen saa sitä silitellä mielin määrin sieltä ja täältä. Tämä reipas neitonen tykkää myös leikeistä ja tietenkin herkuista, joita ottaa kauniisti kädestä.

Lisätietoja luonteesta tulossa, kunhan kotihoitaja tutustuu neitiin paremmin.

Papaija sekä kaverinsa Persikka ja Päärynä sekä pennut Passion, Pomelo ja Pepino ovat lähtöisin Etelä-Savosta samasta perheestä. Kissat ovat elelleet ihan kotikissoina, mutta elämä on näitä sen verran heitellyt, että luottamus ihmiseen pitää rakentaa uudestaan pikkuhiljaa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.