Otto-Veikka Töppönen

Lisätty sivulle: 2012-10-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Otto-Veikka Töppönen
27.12.2012 OTTO-VEIKKA TÖPPÖNEN MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

***
Kuulumisia omasta kodista:

2.1.2013 Heippa ja hyvää alkanutta vuotta! Töppönenkin alkaa reipastua kovin uuden vuoden kunniaksi. :) Ensimmäiset päivät vietti aika pitkälle yöelämää, päivät oli piilossa ja yöllä lähti tutkimusmatkoille ja tuli puskemalla naamaan herättämään uutta omistajaa ja kehräsi kovin. Ja piti kyllä myös muita ääniä, jotka ei ihan hirveästi nukkumista sallineet, heh. Päivät sitten taas oli hyvin hiljaa. Sängyn alla otti päivisinkin tyytyväisenä rapsutuksia vastaan, mutta ei uskaltanut pidemmälle lähteä. Nyt alkaa selvästi rohkaistumaan ja tulee jo näin päiväsaikaankin hakemaan huomiota. Eilen vietti sen verran aikaa sohvalla, että sain harjattua ja kovin vaikutti pitävän toimenpiteestä. Uskoisin siis, että meistä Töppösen kanssa tulee vielä oikein hyviä kavereita. :)

***

LEIKATTU UROS, alle 1v. (marraskuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

30.11.2012 Otto-Veikka kävi vierailemassa kissaklinikalla ja on nyt muutamaa palluraista kevyempi, kastraatio on siis suoritettu ja poika olisi ihan valmis omaan kotiin :) Töppösen kehityksen perusteella lääkäri arvioi iäksi yli puoli vuotta, kuitenkin alle vuoden, joten nuoren herran ikä sijoittunee johonkin siihen väliin. Pieneksi kolliksi Töppönen on yllättävän siro!

Töppönen on aivan yhtä huomionkipeä kuin ennenkin, hoitohuoneeseen mennessä jalkoihin juostaan niin että saa varoa kompastumasta ympärillä hyörivään kissaan ja lähemmäs kun pääsee niin naama täytyy aina puskea läpi :) Otto-Veikalla on paljon rakkautta annettavanaan, vielä kun löytyisi se ikioma ihminen! Lisätty muutama kuva pojan hellyyshetkistä <3

14.11.2012 Kaikki Otto-Veikan “pikkusisarukset” on löytäneet oman kotinsa, olisi kiva jos isoveikallekin löytyisi koti ennenkuin kaikki tutut seuralaiset muuttavat omien perheidensä luokse. Töppönen on hoitotädin puskupoika, tassuterapeutti ja päivän piristys – ja ihastus on molemminpuolista sillä Töppönen on onnessaan aina kun on aikaa mennä hoitohuoneeseen antamaan huomiota. Vieraille ollaan vielä varautuneita, joskin uteliaan kiinnostuneita, kunhan vierailijat ovat hetken aikaa huoneessa olleet niin poika uskaltaa kiivetä ainakin tutun kotihoitajan syliin ;) Päiväunihetkinä Otto-Veikka tykkää kölliä mahan päällä, polvitaipeessa, kiinni kyljessä, milloin missäkin missä saa olla lähellä. Painileikit ja pesuhetket pikkuveli Mustikan kanssa ovat myös lempipuuhaa.

Otto-Veikka sopeutuisi lempeän luonteensa takia varmasti mainiosti kaveriksi toiselle kissalle tai tulisi luultavasti toimeen ainoanakin, sillä oman ihmisen huomiosta poika nauttii suunnattomasti, kunhan aikaa riittää myös leikeille :)

24.10.2012 Pikkuiset pörrökissat Miuku Manteli, Kisu Pikkukuu, Miiru Mustikka sekä eri pentueesta oleva “isoveli” Otto-Veikka Töppönen saatiin syksyn tullen talteen kun heidät pihallaan havainnut perhe huolestui ulkona juoksevista pikkukisuista ja otti operaatiokseen loukuttaa pennut pois talven tieltä. Niin saatiin kiinni kaikki pihamaalla vilahdelleet pörröturkit sekä yllätyksenä myös rohkaisevan isoveljen roolin saanut herra Töppönen.

Kaikki pikkukissat olivat alkuun melko kauhuissaan suuresta elämänmuutoksesta, olivathan ne saaneet juosta ulkona ilman kovin läheisiä ihmiskontakteja. Töppöskästä alkoi kyllä pian kuoriutua huomionkipeä syliinkapuaja, vieraita ihmisiä arastelee vielä alkuun mutta tutulle kotihoitajalle on niin tuppautuva että pitää välillä jo työntää pois edestä kun herra tahtoo kiivetä syliin ja puskea naamaa ja kehrätä ja rakastaa :D Otto-Veikka onkin toiminut oikein mahtavana kissanmallina pienemmilleen ja reippaan rakastavalla käytöksellään rohkaissut muitakin lähestymään.

Lapsiperheisiin pentuja ei suositella sillä vaikka kaikki ovat ystävällisiä ja ajan kanssa varmasti reipastuvat vielä lisää, ovat pikkuiset äkkinäisille liikkeille ja koville äänille hieman säikkyjä joten lapsiperheen meno olisi tälle porukalle turhan stressaavaa. Rauhallisempi koti jossa pikkuiset saavat reipastua ja rakastua omiin ihmisiinsä olisi näille suloisuuksille se paras.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.