Ötökkä

Lisätty sivulle: 2015-01-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ötökkä
4.3.2015 Ötökkä muutti omaan kotiin Helsinkiin Neiti Nasun ja koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.3.2015 Ötökällä on sujunut tosi hyvin. Hän oli yksin meidän keittiössä kaksi päivää mutta sen jälkeen hän oli liian utelias. Ensin Nasu oli vähän epämukava mutta kun he ovat saaneet pari kertaa valvottu leikkiaikaa yhdessä, kaikki meni hyvin. Koiran tutustuminen meni myös helpompi kun ajattelimme. Ensin oli aika jännää mutta nyt ei pelottaa enää. Hänellä on ollut vähä huono vatsa mutta se on parantunut vähän. Uskon että menee ohi aika pian. Hänen ruokahalu on ollut hyvä. Kiitos vielä kerran teille. Olen jo suositellut rekkurescueta ystäville!

***

Leikattu naaraspentu, synt. 10/14, kotihoidossa Helsingissä.

30.1.2015 Ötökkä kävi eläinlääkärissä ja se osoittautuikin tytöksi! Ötölle etsitäänkin siten kotia tyttökissan kaverina.

18.1.2015 Ötökkä on suloinen pieni kissatyttö, joka etsii kotia reippaan, kiltin kissan kaverina. Ötö on ujohko, mutta kumminkin hyvin utelias. Leikin tiimellyksessä ujous unohtuu ja lelun perässä kiivetään syliin saakka, samoin herkkujen perässä. Hoitomamman viereen hakeudutaan myös nokosille. Ihmisen käsi on vielä jännä juttu, mutta kun malttaa rauhassa ojentaa käden niin pikkuinen ottaa ilolla silitykset vastaan ja rentoutuu kehräämään. Ötökkä ei ujoutensa puolesta sovi lapsiperheeseen. Ötökkä ja sisko Itikka voisivat muuttaa myös yhteiseen rauhalliseen kotiin.

Ötökkä ja Itikka ovat sisaruksia ja lähtöisin Juvalta samasta paikasta kuin Titti Töpöhäntä

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasirupalveluun.