Osore (nyk. Sulo)

28.05.2017

Alkuperä: Suomi

Osore on pentueen ainoa poika. Se on siskojaan pienempi ja voi olla, ettei siitä kovin raamikasta kollia kasvakaan. Osore on täynnä energiaa, mikään haaste ei ole liian iso sille. Se valloittaa kiipeilypuun kaikki tasot ja ikkunankarmin päälliset. Tämän pienen mustan pantterin seurassa elämä ei ole varmasti tylsää!

26.8.2018

Osore muutti omaan kotiinsa Vantaalle ja sai nimekseen Sulo. Tutustuminen uuteen kaveriin Miikoon edistyy mukavasti ja pojat ovat jo tutustumassa yhteisiin hippa- ja painileikkeihin.

7.8.2018

Osore, Kuru, Hayai ja Osoi syntyivät Etelä-Savossa helteisen toukokuun lopulla. Okotta-emo teki pesän rakennuksen alle, sieltä pentue viikon iässä pyydystettiin löytöeläintaloon ja lopulta Rekku Rescuen sijaiskotiin.

Löytöeläintalon työntekijöiden ja sijaiskodin hoitajien hellässä huomassa pennut oppivat luottamaan ihmiseen ja tottuivat hoitotoimenpiteisiin. Okotta-emo muistutteli kuitenkin pentujaan olemaan varuillaan maailman suhteen. Osore on utelias ja sosiaalinen, mutta sekin saattaa säikähtää ensin uusia asioita. Se tosin toipuu nopeasti, kun huomaa uuden asian vaarattomaksi.

Rekku Rescue ei luovuta kissanpentuja perheen ainoiksi kissoiksi. Osore on täynnä pentuenergiaa ja tarvitsee kaverikseen leikkiä arvostavan nuoren kaverin, jonka rohkea esimerkki auttaa vahvistamaan Osoren myönteistä kuvaa ihmisistä.