Osoi (nyk. Tintti)

26.5.2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Osoi on pentueen filosofityyppi, muihin verrattuna rauhallisempi tarkkailija. Osoi kannattaa rauhanaatetta ja viihtyy mielellään silitettävänä.

18.8.2018

Osoi sai kodin Helsingistä Tiuku-kissan kaverina.

7.8.2018

Osoi, Kuru, Hayai ja Osore syntyivät Etelä-Savossa helteisen toukokuun lopulla. Okotta-emo teki pesän rakennuksen alle, sieltä pentue viikon iässä pyydystettiin löytöeläintaloon ja lopulta Rekku Rescuen sijaiskotiin.

Löytöeläintalon työntekijöiden ja sijaiskodin hoitajien hellässä huomassa pennut oppivat luottamaan ihmiseen ja tottuivat hoitotoimenpiteisiin. Okotta-emo muistutteli kuitenkin pentujaan olemaan varuillaan maailman suhteen. Osoi on utelias ja sosiaalinen, mutta sekin saattaa säikähtää ensin uusia asioita. Se tosin toipuu nopeasti, kun huomaa uuden asian vaarattomaksi.

Rekku Rescue ei luovuta kissanpentuja perheen ainoiksi kissoiksi. Vaikka Osoin nimi tarkoittaa japaniksi hidasta, se on kuitenkin leikkimistä rakastava kissanpentu ja tarvitsee kaverikseen leikkiä arvostavan nuoren kaverin, jonka rohkea esimerkki auttaa vahvistamaan Osoin myönteistä kuvaa ihmisistä.