Oskari

Lisätty sivulle: 2013-01-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Oskari
19.1.2013 Oskari sai kodin Turusta

***

Kuulumisia kodista:

5/2013 Ajattelin taas päivittää mitä meidän Oskari-kisulle kuuluu. Oskari on tosi ihana. Tulee syliin, on tosi kiltti, tosi taitava kiipeilemään ja on saanut Nöpö-kissasta todella hyvän leikkikaverin. Oskari ja Nöpö syövät aina yhdessä ja leikkivät kanssa yhdessä. Oskari juttelee TODELLA paljon. Koko ajan Oskarilla on näköjään asiaa. Kiitos vielä kerran avusta että saimme tuon ihanan Oskun kotiimme.

2/2013 Oskarin kanssa on menny yllättävän hyvin, kun ottaa huomioon että Oskari on ollu meillä vasta vähän aikaa. Vähänhän pikkuisen pelkää vielä muita kisuja ja kun yrittää silittää niin pikkuisen pelkää kättä, mutta tilanne on pikkuhiljaa parantunu sillä lailla, että Oskari on käynyt jo muutaman kerran sylissä kanssa.

***

Leikattu uros, noin 6v. (tammikuussa 2013)

Oskari on ystävällinen kissapoika Tallinnan tarhalla.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Poikkeuksellisesti Tallinnan tarhalla kissat myös testataan corona-viruksen osalta sekä niistä otetaan perusverikokeet terveydentilan selvittämiseksi.