Oscar

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Oscar
9/2007 OSCAR MUUTTI ASUMAAN KOTIHOITAJAN VANHEMMILLE

****

LEIKATTU UROS, syksyllä 2006 noin 5v / kotihoidossa Keravalla

Tuttavani oli viime kesänä viettämässä maalla puutarhajuhlia, jolloin hänen jalkoihinsa ilmestyi hätää kärsivä kissa. Kissa oli luultavasti jäänyt auton alle, ja takajalasta törrötti luu. Kissa kiidätettiin eläinlääkärille jossa se saatiin pelastettua. Tapauksen jälkeen omistajaa ruvettiin etsimään, joka lopulta löytyi( ja kissan nimeksi selvisi Oscar), ja sittemmin “katosi” kuullessaan onnettomuudesta. Lääkärin arvion mukaan jalasta on akillesjänne poikki, ja jalka vuotaa hieman verta, koska ei ole päässyt arpeutumaan. Lääkäri suositteli pitämään jalassa sidettä, ja lisäksi määräsi antibioottikuurin.

Fyysisestä vammasta huolimatta Oscar on reipas ja sosiaalinen kissa, sekä halutessaan tottelee nimeään sekä antaa tassua :) Ruoka maistuu hyvin, ja hiekkalaatikollakin osataan käydä, vaikkakin Oscar on myös ollut paljon ulkona(siksi se luovutetaan ulko-että sisäkissaksi). Oscar on ollut onnettomuuden jälkeen hoidossa kahdessa eri paikassa, jossa on ollut paljon kissoja ja hän koki olonsa uhatuksi. Siksi toivoisimme Oscaria kotiin, jossa ei ole paljon eläimiä, ja joka hyväksyy kissan fyysisestä vammasta huolimatta.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA; 14.11.2006. Verenvuoto Oscarin jalasta on loppunut, ja kissa juoksee jo täysillä. Ja eläminen muiden kissojen kanssa alkaa helpottua, mutta edelleen ollaan hieman varauksellisia. Oscar haluaisi jo omaan kotiin viettämään sairaseläkettä :) P.s Yhdessä kuvassa näkyy Oscarin takajalan haava. Terv. Paula R