Orvokkinen (nyk. Onna)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Orvokkinen (nyk. Onna)
21.8.2007 Ozzy ja Orvokkinen muuttivat omaan yhteiseen kotiin.

***

Leikattu naaras, toukokuussa 2007 n. 9 kk, kotihoidossa Helsingissä

2007 Kesä: Ozzy ja Orvokkinen etsivät uutta yhteistä kotia. Kulukorvaus näistä kodinvaihtajakissoista on poikkeuksellisesti 50 € per nenu, sillä kissat tahtovat muuttaa yhteiseen kotiin:)

(Ozzy pääsi siskonsa Orvokkisen kanssa yhteiseen kotiin jo tammikuussa 2007, mutta etsivät nyt uutta kotia itsestään johtumattomista syistä)

***

Kuulumisia kodista:

27.3.2007 Ruoka ja leikki maistuu. Öisin osaan jo leikkiä hiljempaa kuin aivan pienenä. :) Meillä on sellainen kissojen leikkitunneli, missä on hauska olla ja huitaista käpälällä ohikulkijoita.

***

1.1.2007 Orvokkinen on hoidossa Helsingissä veljiensä Ozzyn ja Oliverin kanssa. Aluksi meitä vähän pelotti uudet äänet ja hajut ja olimme Nikon huoneessa sohvan takana mutta nyt ei pelota mikään. ;). Välillä kiipeämme verhoa pitkin sillä menestyksellä, että verho tippuu, hups. Juoksemme yöllä peräkanaa lujaa kun muut nukkuu. Nyt jouluna joudumme välillä eri huoneeseen kun ihmiset haluavat syödä rauhassa. Meille kyllä kinkku maistuisi, kurnau. Tykkäämme kaikki rapsuttelusta ja pieni poika leikkiikin kanssamme välillä palloilla ja se on hauskaa.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100 € ja leikkaamattomasta pennusta 90 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.