Ormoni (nyk. Tango)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ormoni (nyk. Tango)
19.7.2006 ORMONI MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

UROS, noin 2,5kk (HUOM LUOVUTUSIKÄ 3KK!)

Kohta 3kk ikäiset veljekset Ormoni, Osmani ja Olympi ovat harvinaista suklaaväriä, lyhyt ja silkkinen turkki (ilman aluskarvaa), tummaruskea nenä ja suu. ORMONI- tumma suklaavarinen, korvien takana tulinen sävy- ERITTTÄIN HELLÄ ja LEMPEÄ, ei pyri johtoon mutta ei pelkääkään. Veljekset oli hylätty löytökissatarhalle suljetussa laatikossa. Ne olivat todella laihoja, pelkkää luuta ja nahkaa, silmät ja nenät vuosivat, selät kyttyrässä. Pelkäsimme pahempaa, mutta onneksi ne eivät olleet sairaana vaan nälässä. Viikon kuluttua hyvälla ruualla ja hoidolla paino nousi n. 2 kertaa, vointi parantui. Nyt ne ovat terveet, leikkisät ja iloiset pennut- tosi hurmurit!

KUULUMISIA OMASTA KODISTA KESÄLLÄ 2006: Eli uudelleennimetty herra on nykyisin Tango, tosin poikaystäväni kisua kutsuu bllack deviliksi. On sitten maan mainio vipeltäjä tuo poikanen, ei välittänyt mitään Samban ja Rumban sähinöistä :)Yritin kisuja pitää erihuoneissa, mutta pikkanen onnistui aina saamaan liukuoven senverran raolleen että puikahti ovenraosta muiden seuraan… Etsi alkuunsa veljiään miukuen ja vaeltaen pitkin asuntoa. Samana iltana jo syötiin vierekkäisiltä kupeilta ja seuraavana päivänä jo rumba ja pikkukisu leikkivät pitkin asuntoa. Oppi samantien vadin paikan, ja kiipeämään tolppaa pitkin parvisänkyyn nukkumaan Samban ja Rumban viereen :)

Massukaan ei ole ollut olleskaan sekaisin, olen syöttänyt tuota penturaksua, lihasuikaleita js kerta-annospusseja pentumallisia. On vain pitänyt sekoittaa se pentumärkäruoka aikuisen märkäruokaan kun muuten änkeää samantien toisten kupeille syömään.. ja tämä kisuhan syö kuin hevonen! Poikaystäväni sanoo kisun kasvaneen kovasti, mutta itse en sitä niin huomaa. Samanlainen ihana rimppakinttu sylikisu se on, joka pesee välillä mamman naaman ;) Laitan pari kvuaa vielä ohessa kirpusta ja isoista kisuista. Hyvää kesänjatkoa teille! Samba, Rumba ja Tango