Optikko

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Optikko
12.12.2007 Optikon kotihoitopaikasta tuli sen ikioma koti.

***

Kuulumisia kodista:

24.4.2009 Lisätty Optikosta muutama uusi kuva, vaikka ei noistakaan oikein näy sen silmät jotka on oikeasti tosi hassut:) Optikko on viihtynyt hyvin meillä ja vaikka se ei ihmisten kosketusta kaipaakaan niin se tykkää kovasti muista eläimistä ja varsinkin meidän vanhasta kolliherrasta Hunskista. Välillä Optikko oikein keikistelee Hunskin edessä ja saa aikaan pienen pienen leikin vaikka kollivanhus ei muuten seurasta välitäkään.

***

Leikattu naaras, syksyllä 2007 noin 1,5v. / Vantaalla

22.11.2007 Optikko elelee omaa elämäänsä meidän kotona, nauttii kun saa ruokaa ja voi loikoilla rauhassa. Kissojen ja koirien kanssa kaveri, välillä löytyy leikkikavereita muista kissoista, mutta ihmistä täytyy edelleen varoa. Välillä Optikko innostuu leikkimään itsekeen hiirileluilla tai paparipalloilla, ja voipa sen kanssa leikkiä yhdessä narunpätkälläkin:)

Rokotukset ollaan käyty uusimassa ja kyllä pienen metsästyksen jälkeen neiti saatiin kuljetuskoppaan, mutta muuten ei kyllä anna ihmisen koskea kuin joskus nenänpäätä. Oikeanlaisessa rauhallisessa kodissa tämäkin kissa varmasti eläisi mukavaa kissanelämää. Kaunis se on katsoa, mutta paijaamaan ei pääse ainakaan tässä elämän vaiheessa, ehkä sitten joskus kun Optis on kotiutunut tarpeeksi kauan omassa kodissa.

Optikko on hupaisan näköinen kissaneiti joka katsoo kieroon. Ilmeisesti tämä näkävamma on syynä miksi Optis pelkää nopeita liikkeitä ja säikkyy ihmistä. Varsikin nuorten kissanpentujen kanssa se kuitenkin tykkää leikkiä.

KUULUMISIA 16.10.2006 Optis on reipastunut,kovin kiinnostuneena seuraa perheen elämää ja leikkii toisen kissan kanssa :) Nopeita liikkeitä pelkää,ja koiria. Reippaan kissan kaveriksi ja ihmiselle jolla riittää kärsivällisyyttä kesyttää tämä nuori neiti :) Reippaasti käy hiekkalaatikolla ja syö hyvin.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty fel- ja fiv -testit sekä sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.