Onni Töpöhäntä

2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Tämä ei olekaan Pekka, vaan Onni Töpöhäntä. Töpöhännän lisäksi Onnilla on valloittavat villapöksyt ja pallojen perässä pomppiessaan hän näyttää ihan pikku pupujussilta.

21.12.2022 Onni Töpöhäntä on valkoinen 2021 syntynyt kolli, joka tuli Rekku Rescuelle kodinvaihtajana itsenäisyyspäivän iltana. Maailman söpöin Onni on sylissä tuntikausia viihtyvä, leikkisä ja kekseliäs nuori kissapersoona, joka toivoo löytävänsä rauhallisen kodin mahdollisimman monen rapsuttajan luota. Onnilla on aiemmassa kodissaan ollut muutama kissakaveri, ja uudessa kodissakin hän varmasti nauttisi leikkisän nuoren kissakaverin seurasta.

Onni on onnellisimmillaan kainalossa peiton alla, mutta nuorena kissana kaipaa myös runsaasti aktiviteettejä ja yhteistä tekemistä. Hän ei myöskään viihdy pitkiä aikoja yksin, vaikkei mitään tuhmuuksia teekkään. Onni kastroitiin päästyään sijaiskotiin, mutta sai eläinlääkäristä pienen vatsapöpön joka onneksi meni nopeasti ohi. Muuten uusi elämä on lähtenyt hyvin käyntiin ja Onnista on kuoriutunut kastraation myötä mukava, hieman aikuismaisempi kissa. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat moitteetta, ja Onni muun muassa syö matolääkkeet suoraan lautaselta. Turkki vaatii viikoittaista harjausta ja silmät satunnaista pyyhkimistä, muuten Onni kaipaa vain halauksia, aikaa sekä yhteistä tekemistä.