Onni-poika

Lisätty sivulle: 2017-05-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Onni-poika
17.6.2017 Onni ja Otto saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

4.7.2017 Kuulumisia uudesta kodista. Oikein hyvin menee kisujen kanssa, ovat hienosti kotiutuneet ja kyllä näyttäneet persoonallisuutensa. Oton lempipaikaksi osoittautui nopeasti kiipeilytelineen huippu, josta saa kyylätä pitkälle asuntoon ja myös ikkunasta pihalla kulkevia ihmisiä ja otuksia. Onni on varsinainen päsmäri, kovilla maukaisuilla komentelee esim. ruokkimaan, myös seurallisesti juttelee paljon. Ja seuraa, mihin menenkin. Ihan mahdottoman utelias ja omapäinen. Molemmilla hurinamoottori käynnistyy herkkään, kun vähän hipaisee. <3

Oikeassa kyljessäni tykkäävät molemmat loikoilla – onpa käynyt niinkin, että Onnin tyytyväisenä nukkuessa selällään vieressäni Otto tulee ja kylmänviileästi tassuttaa puoliksi toisen päälle kököttämään, jotta saa etutassut syliini.

19.6.2017 Kotimatka meni Onnin äänekkäästi protestoidessa ja syyttävästi tuijottaessa, Otto kökötti rauhallisena kopassaan. Kotona pojat kävivät heti tutkimaan paikkoja, ja ruoka on maittanut alusta asti varsin hyvin. Hiekkalaatikkokin löytyi ongelmitta. Kuvatusta poiketen Onni näyttää olevan ahneempi ruoan perään ja koittaa myös omatoimisesti aukoa ruokapaketteja, jos tilaisuuden saa. Vaikka on juuri saanut ison annoksen ruokaa. Otolla on antibioottien ottaminen sujunut ongelmitta, kun tabletit on vain laitettu raksujen joukkoon. Kortisonikin upposi ihmeen helpolla makupalojen ohella yhtään pakottamatta.

Otto vaikuttaa kissoista aremmalta, mutta hän oli se, joka ensimmäisenä tuli syliin heti ekana päivänä kehräämään, kun Onni oli tullut viereen rapsuteltavaksi. Aamulla herätessä molemmat löytyivät jalkopäästä ja kehruullaan takasivat hienon alun päivälle.

Kovia kehrääjiä ja hellyydenkipeitä ovat kumpikin, ja innokkaita leikkimään. Ekana päivänä kokeiltu sulkalelu oli liiankin kiva -Onni piti sitä saaliina ja useampaan otteeseen murisi Otolle, ettei hänen paistia vie. Lelusta karisivatkin sulat heti samana päivänä. Onni muutenkin vähän pomottaa Ottoa, joka kiltimpänä antaa periksi. Leikkimielisissä painiotteluissa kyllä hyvin vaikuttavat olevan tasaväkisiä ja vähemmän hienoilla leluilla leikkivät sulassa sovussa.

Vielä säikkyvät mm. naapurista kuuluvia ääniä, mutta vaikuttaa, että parissa päivässä on jo hyvin ehditty käydä kotiutumaan. Reippaita poikia ovat kaikin puolin, aivan ihania kavereita. Kiitokset heistä!

***

Leikattu uros, noin 1 v. Kotihoidossa Espoossa

28.5.2017 Onni on sosiaalinen, ihmisrakas ja lempeä kehruukone. Onni on perusluonteeltaan rauhallinen huomiosta nauttiva poika. On innokas leikkimään kaverinsa Oton kanssa. Leikki on välillä aika hurjaakin riehumista ja rallia.

Hoitotoimenpiteet onnistuvat ongelmitta. Korvien puhdistaminen ja kynsien leikkuu ei tuota vaikeuksia. Lääkkeiden otto on myös helppoa. Ruoan suhteen ei ole nirso. Kaikki tarjottu on kelvannut hoitopaikassa. Onni tulee nukkumaan kotihoitajien viereen eikä pyri häiritsemään unia.

Onni on peräisin kymmenen kissan laumasta. Omistaja luovutti sen yhdistykselle etsimään uutta kotia. Se on aikaisemmassa kodissaan tottunut koiriin. Onni tykkää lapsista, mutta sitä ei suositella ihan pienten lasten perheeseen.

Onni ja Otto tulevat hyvin toimeen keskenään ja etsivätkin kotia joko
yhdessä tai erikseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.