Onni-Pekka

10v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Varattu

HUOM! Emme ota enää vastaan kyselyjä Onni-Pekasta.

Onni on 10-vuotias komistus joka etsii uutta kotia koska vanhempi omistajansa ei enää hänestä pystynyt huolehtimaan.

2.7.2021 Onni on iso ja erittäin kiltti, silloin tällöin leikkisä mutta ennen kaikkea seurallinen jo seniori-ikään ehtinyt muhkea kolli, joka tykkää maata hoitajan sylissä hiljaa kehräten (ja hieman kuolaten). Turkin harjaaminenkin on Onnin mielestä mukavaa puuhaa, mikä onkin kätevää sillä turkki vaatii päivittäistä huoltoa pysyäkseen takuttomana. Välillä harjaus-karsta alkaa Onnin silmään näyttää hyvältä painilelulta, ja silloin on fiksuinta keskeyttää turkinhoito ja tarjota tilalle potkutinta.

Ruoka on maistunut Onnille maltillisen hyvin, mutta vettä uppoaa niin vähän että on koettu parhaaksi jättää kuivaruoka ruokavaliosta kokonaan pois. Edellisessä elämässä Onni on saanut ulkoilla omatoimisesti, ja vaikka ulos ei hoitopaikassa ole kerjätty niin rauhallisen herran kanssa valjasulkoilu voisi hyvinkin olla mielekästä puuhaa. Kiipeilypuussa Onni ottaa yleensä sen parhaan lintubongaripaikan – ja Onnin suurehkon koon vuoksi kiipeilypuu saakin mielellään olla tukevaa tekoa.

Onnin suhtautumisesta lapsiin ei ole tietoa, mutta on vaikea kuvitella etteikö tämä lutuinen pappa pärjäisi ainakin kouluikään ehtineiden kaksijalkaisten kanssa mainiosti.

Onni on käynyt hammaslääkärissä, jossa nypättiin pois yksi hammas, muuten hampaat olivat kunnossa. Myös veriarvot olivat kunnossa, mutta tietysti vanhemman kissan kanssa täytyy muistaa että se ei ole enää nuori, vaan tarvitsee vuosittaiset senioritarkastukset eläinlääkärissä.

Summary in English

Onni is 10-year old big and fluffy male. He is social and kind and loves to lay on top of his hoomans. He has long hair, which requires daily attention and grooming or it will tangle.

He is a sweet boy and probably would be suitable pet for a family. He went to the vet, had one tooth removed and got his bloodwork checked and everything was ok. Of course he is older cat and needs annual check ups at the vet.