Onni

Lisätty sivulle: 2011-11-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Onni
28.1.2012 ONNI SAI KODIN VANTAALTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

Kävin hakemassa illalla Onnin sataman läheiseltä huoltoasemalta. Onni oli ainoa kissa, mutta koiria tuli samalla kyydillä useampikin. Pakkasta oli kamalasti ja ratikka oli jäänyt väärin pysäköidyn auton vuoksi jumiin, joten kotimatka taivallettiin taksin kyyditseminä. Aluksi Onni saa tutustua makuuhuoneeseen omatoimisesti, minkä jälkeen vähitellen tulee vastaan tutustuminen koiriin ja Poju-kissaan.

Reippaalta tuo nuori kissaherra vaikuttaa. Aluksi se vähän epäröi, että kannattaako kopasta ulos tullakaan kun koirat vinkuivat suljetun oven takana. Jätinkin sen hetkeksi yksin, että saa tulla ihan omia aikojaan ja niinhän se tekikin. Nyt Onni tutkii paikkoja jo todella reippaasti ja rukkikin on kunnossa syliin ottaessa. Eipä pikkuisen rohkeutta voi kuin ihmetellä kun ajattelee sitä kyytiäkin, mikä oli varmasti tottumattomalle todella rankka kokemus. Lisää tarinaa Onnista kunhan päästään paremmin tutustelemaan.

****

22.11.2011 Onni onnekas on tullut eräältä tarhalta Virossa emonsa Lissun ja kolmen sisaruksensa kanssa kotihoitoon. Onni on noin 2-kuukautta vanha poikakissan pentu. Kisut olivat heikossa kunnossa kun tulivat kotihoitajan luokse. Kaikkia hoidettiin ja hoivattiin, mutta Onni oli ainoa onnekas pennuista, joka jaksoi pitää “elämän reunasta kiinni”. Onni ja emonsa Lissu etsivät sitä ikiomaa kotia. Onni on tottunut muihin kissoihin ja myös koiran kanssa tulee toimeen.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.