Onni

Lisätty sivulle: 2008-06-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Onni
5.7.2008 ONNI SAI KODIN PORISTA AINOANA KISSANA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

30.8.2008 Ajattelin lähettää hiukan kuulumisia Onni-kissasta. Päästyään flunssasta Onni on kotiutunut oikein hyvin, ruoka maistuu (ehkä liiankin hyvin) ja leluhiiret saavat aika kyytiä Onnin kynsissä. Kerran on Onni päässyt karkuun hyttysverkon läpi ulos, mutta tuli lujaa vauhtia kun näytin ruokakippoa, ja niin vietiin Onnia sisälle!!

Viikko sitten haettiin toinen kissa Misteri/Kajser, meille hän on Piki. Nimi tuli siitä, kun väri on niin musta ja eka iltana, ressu kun oli niin peloissaan, kiipesi takanhormiin. Onneksi oli muurattu umpeen eikä päässyt kovin ylös, mutta noessa oli. Pojilla on kova vauhti päällä, joskus tuntuu, että Onni kurittaa liian kovakouraisesti Pikiä, ehkä se kuuluu kissamaailmaan. Piki puolestaan pääsee kaikkiin korkeisiin paikkoihin ja Onni katselee ja mouruaa hölmönä lattialla. Vertaankin aina että Onni on sellainen leijonan köriläs ja Piki ketterä pantteri.

Ennen Pikin tuloa Onnilla oli harmillinen tapa alkaa mouruamaan neljältä aamulla, varmaankin ulos pääsyä ootteli. No nyt ei enää mouruta ja toivottavasti ei tapa palaisi, alko yöunet menemään sekaisin!!! Oikein hyvää syksyä ja kissanpäiviä sinnepäin t:Tuula, Onni ja Piki

****

Onni on Porin pieneläinrankkurilta peräisin oleva komea leikattu kissaherra, jonka upean oranssi pitkä turkki jouduttiin valitettavasti ajamaan lähes kokonaan pois takkuuntumisen vuoksi.

Onni on lähtöjään Reposaaresta, jossa se on muun muassa osallistunut itsenäisesti jumalanpalveluksiin seurakuntalaisten iloksi (ja osan tietysti vihastukseksi :)). Onni on syntynyt 4.4.2004 ja kastroitu vuonna 2005.

Onni on valmis omaan kotiin heti ja se on tällä hetkellä hoitokodissa Kiikoisissa Porin ja Tampereen välimaastossa.