Onni

Lisätty sivulle: 2007-08-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Onni
3.9.2007 ONNI MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

7.9.2007 Heippa, ajattelimme heti tuoreeltaan kertoa, että Onnille ja sen uudelle perheelle kuuluu oikein hyvää. Onni, Rondo ja Laikku ovat sopeutuneet toisiinsa jo nyt yllättävän hyvin. Onni on mainio kaveri, joka näyttää tulevan juttuun kenen kanssa tahansa. Rondo ja Onni ovat jo nyt leikkineet keskenään. Laikku pitää vielä etäisyyttä uuteen ystäväänsä ja Onni antaa Laikun olla omassa rauhassa. Aivan uskomaton tapaus tuo Onni-poika. Meille kaikille oli onni saada Onni perheenjäseneksi. t. Terhi ja Timo

****

UROS, noin 4-4,5kk syyskuussa 2007 / Järvenpäässä

31.8.2007 kuulumisia: Reipas ja rohkea Onni odottelee omaa kotia Järvenpäässä yhdeksän kissan laumassa. Tulee erinomaisesti juttuun muiden kissoje kanssa. Ihmisistä tykkää myös ja käy iltaisin sylissä kehräilemässä. Onni ei yhtään pelkää lapsia vaan on lasten (3- ja 4v.) menossa mukana kuin vanha tekijä. Koiraperheeseen uskallan myös Onnia suositella. Monipuolinen kaveri!

22.8.2007 Onni ihan yli sosiaalinen, menisi varmasti hyvin lapsiperheessä ja koirienkin kanssa, sillä on jo pari kertaa kirmannut omasta huoneesta ja haluaa seikkailla ja tutustua uusiin kavereihin.

14.8.2007 Onni on onnellinen kun on päässyt kotihoitoon, mutta vielä puuttuu se oma koti. Onni-kisu on oikein sosiaalinen pikkuherra.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.