Onerva

5-6 -vuotias (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

23.1.2018

Onerva, sen rasavillipentu Kidius ja luottoystävä Monica päätyivät Rekku Rescuen hoitokotiin, koska niiden omistaja ei enää pystynyt pitämään niistä huolta.

Hoitokotiin saapuessaan Onervan kaunis turkki oli kyljistä niin pahassa takussa, että ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kylkien turkin ajeleminen lyhyeksi. Tyttö ei toimenpiteestä pitänyt, mutta suostui parturoitavaksi mukisematta. Onervan kohdalla on huomioitavaa, että upea turkki vaatii huolenpitoa pysyäkseen kunnossa. Koska tyttö on luonteeltaan hyvin sopuisa, tämä tuskin aiheuttaa ongelmia.

Silitykset ovat Onervan mielestä hyvä juttu, mutta ainakaan vielä paikkaa hoitajan kyljestä sohvalla ei ole vallattu. Ruoka maistuu erinomaisesti.

Onervaa eivät ole leikit hoitokodissa kovasti kiinnostaneet, mutta äitiyden velvollisuudet saattavat vielä painaa, ja kunhan Kidius muuttaa uuteen kotiin, tunnollisen äidin luonteesta saattaa paljastua uusia piirteitä.

Onerva muuttaisi uuteen kotiin mielellään bestiksensä Monican kanssa. Aivan pienten lasten perheeseen Onerva ei rauhaa arvostavan luonteensa vuoksi sovi.