Omppu

Lisätty sivulle: 2013-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Omppu
20.2.2014 Omppu muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

2.5.2014 Omppu on kotiutunut hienosti ja viihtyy kanssamme! Hän on todella hyväkäytöksinen, siisti ja superkiltti kissa. Todellinen harvinaisuus. En ole koskaan törmännyt yhtä tottelevaiseen eläimeen. Omppu rakastaa Bayblade naruja ja hyppii niiden perässä aina kun on hereillä. Myös marmorikuulat ovat suosikkeja. Hän juttelee paljon omalla murinallaan joka on sydämellistä mutta vaativaa. On aikoja jolloin hän syö valtavia määriä ja sitten saattaa mennä kokonainen viikko ettei mikään muu kelpaa kuin kuivaruoka. Hän tasapainoilee itse ruokavalionsa kanssa mikä on hyvä, koska oli aika iso kun hänet ensi kertaa tapasimme. Hän on reipas, leikkisä ja ihastuttava kissa. Olemme todella tyytyväisiä meidän uuteen perheenjäseneemme.

***

Leikattu uros, noin 2v. kotihoidossa Vantaalla.

29.12.2013 Omppu on komea kolli, joka oli päätynyt löytölään pyrittyään kylmissään erääseen taloon sisälle . Omppu on kotoisin Keski-Suomesta, mutta kukaan ei sitä kaivannut löytölästä kotiin. Uuttakaan kotia löytynyt ja oli vähällä, ettei Ompun elo loppunut lyhyeen. Nyt Omppu on kuitenkin Rekku Rescuen hoitopaikassa ja odottaa pääsyä omaan kotiin. Omppu on tosi reipas ja iso kollipoika, leppoisa ja ihana kaveri, jolle ruoka maistuu.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.