Omega

Kevät 2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

4.8.2019 Omega sai kodin toisen nuoren tyttökissan kaverina Helsingistä.

Omega on pentueen ainoa tyttö, mutta topakka pikkukissa, joka tutkii uteliaana uudet paikat ja riehuu veljiensä kanssa innokkaasti.

18.7.2019

Emo Pätu ja sisarukset Alfa, Beeta, Gamma, Omega ja Niilo ilmestyivät yhtenä kesäkuisena päivänä pihapiiriin Vantaalla, jolloin alkoi operaatio perheen loukuttamiseksi. Lopulta koko joukko saatiin Rekkujen sijaiskotiin ja emo Pätu paljastui pari vuotta aiemmin lähialueella valjaista karanneeksi kissaksi. Totuttuaan hetken ihmisen tämä pentuviisikko on valmis uusiin koteihin ja myös emo pääsee takaisin omalle omistajalleen.

Sijaiskodissa Omega on aloittanut kotikissakoulun, mutta tarvitsee uudessa kodissaan reippaan kaverin opettamaan lisää palvelusväen kouluttamisesta sekä purkamaan pentuenergiaa. Hän on energinen ja leikkisä. Hoitotoimissa Omega on muita topakampi, mutta antaa silti hoitaa. Utelias tyttönen on yleensä ensimmäisenä tutkimassa uudet laatikot ja lelut, ja kantaa huiskat suussaan piiloon.

Pentue on eläinlääkärissä todettu terveiksi, rokotettu ja leikattu, ja heidät on sijaiskodissa madotettu ja opetettu sisäsiisteiksi. Omaan kotiin he ovat valmiita muuttamaan heti sellaisen löydyttyä.