Omar (nyk. Pietro)

Lisätty sivulle: 2012-03-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Omar (nyk. Pietro)
4.6.2012 OMAR MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

25.6.2012 Pietro on tottunut hyvin uuteen kotiin, oikeastaan hän tottui heti, Siriuksella ja Minjalla oli enemmän totuttelemista uuteen tulokkaaseen. Vielä välillä on hiukan läpsintää ja sihinää, mutta kasassakin on jo nukuttu. Pietro uskaltautui varmaankin ensimmäistä kertaa elämässään valjaissa ulos. Siriuksen perässä hän tuntuu uskaltavan melkein mihin vain, paitsi akvaarion päälle, koska yksin käytynä hänen housunsa ehtivät jo vähän kastua.

Välillä täällä on kolmen kissan ralli, useimmiten kuitenkin Pietro ja Sirius jahtaavat toisiaan ja painivat. Pietro ei vielä meinaa malttaa olla Siriuksen pestävänä, Minjakin on onnistunut vain vähän pesemään päälakea.

******

LEIKATTU UROS, noin 1v. (huhtikuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

10.5.2012 Lisätty kuvia leikkisästä ja seurankipeästä Omarista. :)

26.4.2012 Omar kaipaa menoa ja meininkiä, jos sitä ei ole niin sitä järjestetään. Tämä veikeä kaveri tuntuu tulevan kaikkien kanssa juttuun ja varsinkin koirat ja ihmiset ovat sen mielestä tosi pop. Myös meidän vanha kissarouva on joutunut välillä Omarin leikkeihin mukaan, joten kaipais varmasti reipasta ja mukavaa kissaseuraa (ja koiraseuraa ja ihmisseuraa). Kaikin puolin ihana ja hurmaava kollipoika!

6.3.2012 Omar on reipas ja seurallinen Siamsekoitus kolli. Omar etsii aktiivista kotia, jossa mieluusti saisi olla sille kissaseuraa ja leikittäjiä. Omar on hoitopaikassa tottunut muihin kissoihin ja koiriin.

KULUKORVAUS poikkeuksellisesti 200€. Kulukorvauksella kissa on kastroitu, se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.