Olof

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Olof on energinen ja touhukas nuori poika, joka etsii leikittävää kotia.

 

22.1.2022 Olof muutti omaan kotiin Järvenpäähän, jossa sillä on toinen kissakaveri seuranaan.

 

9.1.2022

Olof on 2-vuotias seurallinen ja leikkisä kodinvaihtaja itsestään riippumattomista syistä. Se nauttii huomiosta ja haluaa olla kaikessa ihmisen tekemisessä mukana. Olof seuraakin tiiviisti ihmistä arkiaskareissa. Olof nauttii leikkimisestä ja leikki voi alkaa melkein mistä vain. Yksi pojan ehdottomista lempiharrastuksista onkin topsipuikkojen varastelu. Välillä leikkimisen lomassa Olof saattaa testata villin leikin rajoja kevyellä näykkäisyllä.

 

Olof on utelias ja tykkää tutkia kaikkea uutta. Jokaiseen avattuun kaappiin tai uuteen paikkaan täytyy välittömästi päästä tutkimaan. Olof ei pelkääkään juuri mitään eikä juurikaan vetäydy omiin oloihin. Leikkien ja tutkimisen lisäksi Olof tykkää kiipeillä ja välillä kiipeily-yritykset ovat vallan uhkarohkeitakin. Tämä vuoksi uudesta kodista olisikin hyvä löytyä korkea kiipeilypuu sekä kiipeilymahdollisuuksia pojan leikkeihin. Sylissä Olof viihtyy sen mitä malttaa ennen kuin ampaisee taas leikkien ja pallopelien kimppuun. Yöt Olof tykkää nukkua ihmisen kyljessä tai naamassa kiinni. Sijaiskotiin tullessa Olof oli nirso ruuan suhteen, mutta pikkuhiljaa ruokahalu on parantunut. Tällä hetkellä Olofin ruokarytmiin kuuluu pieniä aterioita märkäruokaa useasti päivässä. Kuljetuslaatikossa Olof on rauhallinen, vaikkei boksiin meneminen olekaan sen lempijuttu.

 

Koska Olof on touhukas ja energinen, uudelta kodilta tulee löytyä riittävästi aikaa sekä virikkeitä leikittää ja aktivoida poikaa. Sijaiskodissa Olof on päässyt tutustumaan koiriin ja se tulee hyvin toimeen niiden kanssa. Yhteiselosta pienten lasten tai kissakaverin kanssa ei sen sijaan Olofilla ole kokemusta.

Summary in English

9.1.2022

Olof is an energetic young boy, who is full of life and always in a look for the next adventure. This curious cat needs a home, where he has lots of activity, play time, and preferably a tall cat tree to climb. Olof is a great companion and will be a good side kick through all activity around the home, he is playful towards dogs but hasn’t been around children or other cats. Challenges he brings is his young spirit pushing boundaries and at times venturesome behavior.