Ollie (nyk. Camu)

04/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

30.12.2020 Ollie, nykyisin Camu, muutti omaan kotiin veljensä Blueberryn (Noki) kanssa.

***

Ollie on aktiivinen ja utelias nuori poika, joka rakastaa viettää aikaa sylissä.

16.12.2020

Emme toistaiseksi ota Olliesta enempää kyselyitä vastaan. We no longer accept new adoption requests for Ollie.

11.12.2020

Ollie on vilkas ja eloisa poika, joka etsii yhteistä kotia veljensä Blueberryn kanssa. Pojat ovat melkoinen parivaljakko, eikä näiden tohottajien kanssa varmasti tule tylsää.

Ollien lempipuuhia ovat rapisevilla ja kilisevillä leluilla leikkiminen, ruoka ja erityisesti ihmisen syli ja silitykset. Ollie kipuaa itse kotihoitajan syliin ja kiipeää joskus hartioille. Ollien hoitaja kuvaileekin sitä oikeaksi sylivauvaksi! Ollie antaa hoitajalleen myös “pusuja” puskien tätä kasvoihin. Ollien uudessa kodissa olisi hyvä olla useampi ihminen, joilta saisi loputtomat määrät paijauksia ja rakkautta.

Ruoka on Ollielle tärkeä asia. Ruoka-aikoina se maukuu kovasti ja kurkottelee sekä hyppii ruokakuppia kohti. Ollien uudessa kodissa tulisikin vahtia ruoka-aikoja sekä ruoan määrää, ettei Ollie pääse pyöristymään liiaksi.

Ollie on veljensä tapaan fiksu kissa, ja ottaakin tästä mallia monessa asiassa. Ollie on oppinut nopeasti veljensä esimerkillä avaamaan kaappeja ja laatikoita. Älypelit sitä eivät kuitenkaan juuri kiinnosta. Älykkyyden huomaa kuitenkin muun muassa siinä, kuinka nopeasti Ollie oppii uusia asioita, etenkin ruoan toimiessa motivaattorina.

Ollien uuden ihmisen tulisi olla kärsivällinen, sillä esimerkiksi ruokailutilanteet ovat vielä jokseenkin haastavia pohjattoman ruokahalun ja loputtoman energisyyden vuoksi. Veljesten vilkkauteen kannattaa myös olla varautunut. Riehumatuulella ollessaan ne saattavat herkästi pudottaa tai kaataa tavaroita. Kissat voisivat myös pitää muista eläimistä, joskaan ne eivät ole toistaiseksi näitä tavanneet.