Olli (nyk. Onni)

Lisätty sivulle: 2014-11-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Olli (nyk. Onni)
26.12.2014 Olli ja Vilperi saivat yhteisen kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

26.6.2015 Onnista on tullut täysin erilainen mitä ensitapaamisen ja oletusten mukaan. Onni on erittäin sosiaalinen ja vaatii paljon huomiota meiltä ja vierailta. Onni tykkää erityisen paljon rapsutuksista, sylissä olemisesta ja kaikenlaisesta puuhasta. Joskus Onni kehrää ihan vain itsekseen ja joskus pelkkä katse saattaa laukaista edellämainitun reaktion. Onnilla oli ientulehdus, joka onneksi saatiin täysin kuntoon päivittäisellä hampaiden harjauksella, pyyhkimisellä ja “dental raksuilla”.

2.1.2015 Olli (nyk. nim. Onni) oli aluksi todella ujo ja antoi lähestyä hyvin varovaisesti. Ensimmäisenä yönä Olli valvottikin meitä aika lailla maukumalla pitkin yötä, mutta seuraavana iltana Olli oli jo huomattavasti reippaampi ja rohkeampi kuin tullessaan. Leikitimme Ollia ahkerasti, jotta se tottuisi myös meidän läsnäoloon ja niin myös tapahtuikin ja hyvin nopeasti.

Poikien ensitapaamista jännitettiin kovasti ja toivoimme, että kaikki menisi odotetusti hyvin. Annoimme muutaman päivän kotiutumisen jälkeen poikien tavata ensimmäisen kerran pienellä varauksella ja laitoimme poikien väliin pienen kehikon, jotta varmistuisimme, että vahinkoja ei sattuisi. Pojat eivät hirveästi kehikosta välittäneet vaan olivat todella uteliaita toisiaan kohtaan. Lopulta luovutimme ja annoimme poikien tavata ilman kehikkoa. Kaikki menikin ihan hyvin ja mitään konflikteja poikien välille ei syntynyt. Ei mennyt kauaakaan, kun pojat painivat ja juoksivat pitkin asuntoa toisistaan iloisina. Pojat ovat sittemmin saaneet olla yhdessä ja tulevatkin toimeen erinomaisen hyvin.

Kaiken kaikkiaan meillä menee täällä enemmän kuin hyvin ja olemme erittäin onnellisia uusista perheenjäsenistämme. :)

Ohessa muutamat kuvat pojista. :)

***

Leikattu urospentu, syntynyt 08/2014. Kotihoidossa Helsingissä.

30.11.2014 Olli kävi kastroitavana ja selvisi piilossa olleen kiveksen poistosta yhdellä sievällä tikillä. Operaatiosta tokenemiseen meni tunnin verran ja Olli oli taas täynnä tarmoa ja touhua. Olli olisikin valmis lähtemään nyt sitä Omaa Kotia kohti! Olli on vikkelä pikku veijari, ja olisi hyvä että sillä olisi uudessa kodissa reipas painikaveri tai rutkasti ihmisseuraa, joka jaksaisi sitä leikittää. Olli ujostelee vielä vieraita ihmisiä, mutta tutut saavat Ollilta paljon pusuja ja katuporan kuuloista kehräystä (ellei juuri satu olemaan kiire leikkimään ja painimaan).

19.11.2014 Olli on elänyt ensimmäiset elinkuukautensa ilman riittävää ihmiskontaktia ja se on vielä vähän ujo poika. Iltaisin valojen sammuttua ja ihmisten ollessa turvallisesti vaakatasossa se saa hellyyspuuskia ja kehrää kovalla äänellä samalla puskien naaman märäksi kuolasta. Tämä tietysti saattaa toistua myös sopivasti aamuyöllä, ennen herätyskellon soimista…

Olli, Herman ja Mielikki saapuivat Satakunnan suunnalta pääkaupunkiseudelle etsimään kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.