Olli (nyk. Mörkö)

Lisätty sivulle: 2008-02-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Olli (nyk. Mörkö)
21.3.2008 Olli muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

29.7.2008 Hei, tässä hieman pääsiäisenä luoksemme Turkuun saapuneen kollipojan kuulumisia. Olli (nyk. Mörkö) on ollut alusta saakka rohkea ja utelias kissa. Mörkö valloitti talon saapuessaan ja vanhempi kissa Roland meinaakin välillä jäädä kakkoseksi, kun uusi tulokas yrittää määräillä. Pojat tulevat hyvin toimeen keskenään, mutta Mörkö syö melkein kahden kissan edestä ja yrittää viedä joskus toisenkin ruuat. Möröstä onkin kasvanut nopeasti komea kolli, jolla on komean karvapeitteen lisäksi myös todella suuret tassut. Kasvu on ollut niin nopeaa, että tulokas on jo nyt alle 9 kuukauden ikäisenä isompi kuin vanhempi kaksivuotias kissa..jään odottamaan jännityksellä että kuinka valtava pantteri siitä vielä kehkeytyy. :)

Mörkö on mukana kaikessa mitä ikinä talossa tapahtuu: nukkuu samassa sängyssä kuin emäntänsä, tulee aina vessaan mukaan (jos ovi on kiinni niin avaa itse oven), änkeää suihkuverhon välistä pesulle mukaan, ottaa kiinni moppia kun siivotaan, istuu tiskipöydän reunalla kun tiskaan astioita ja tulee minun ja näppäimistön väliin kun yritän olla tietokoneella. Seurallisena kissana se jaksaisi myös leikkiä ihan kuinka kauan vaan: yleensä leikittäjä väsyy touhuun kumminkin nopeammin kuin leikitettävä. Mörkö osaa noutaa tavaroita heitettäessä ja se kantaakin ne aina suussaan takaisin mamin jalkoihin; lempilelu on ehdottomasti mahdollisimman karvainen pallo tai hiiri/rotta. Lelujen perässä jaksetaankin sitten mellastaa villisti kaiken aikaa, ja yökin on -ihmisten iloksi- mitä parhainta leikkiaikaa :D Kaiken kaikkiaan kissa on osoittautunut aivan ihanaksi hurmuriksi. Tässä vielä muutama uudempi kuva Mörköstä.

terveisin Annamari, Mörkö ja Roland.

****

UROS, noin 5kk (maaliskuussa 2008)/Vantaalla

18.2.2008 Sisarukset Olli ja Olivia odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoidossa.

Kertomus: “4kk sisarukset: Tuuheaturkkiset sisarukset- musta kissapoika ja mustavalkoinen kissatyttö- elivät emon kanssa kyyhkytalossa. Emo-kissa on niin sanottu kotikissa mutta ei siitä erityisesti huolehdita, se elää kadulla ja synnyttää pentuja- ei ne raukat kylmässä ja nälässä kauan elä. Sisarukset on onnellisesti kotihoidossa ja saavat nauttia kotikissan elämää: ne ovat leikkisät, ystävälliset ja terveet kissanlapset.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.