Olli-kolli

Lisätty sivulle: 2017-05-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Olli-kolli
15.7.2017 Olli sai kodin Vantaalta.

***

25.7.2017 Kuulumisia uudesta kodista. Ollin kanssa ensimmäinen viikko vierähtänyt ja tosi hyvin on mennyt! Olli ujosteli ehkä ensimmäiset puoli tuntia mutta sitten jo rohkaistui :)

Syö hyvin ja viihtyy ja tykkää erityisesti lepäillä tietyllä paikalla eli selkeästi jo aistinut missä kohtaa mun asuntoa on paras fengshui ;)

Kaikki on myös mennyt hyvin silloin kun olen ollut töissä ja aina iloisesti tervehtii kun tulen kotiin, ja pitkät aamut on ehdottomasti Ollin lemppareita kun makaillaan yhdessä sängyssä :) ja keittiön ikkunasta on kiva tutkailla mitä ne linnut siellä puissa puuhailee!

Pallo jossa on kulkunen sisällä on selkeästi muodostunut lemppariksi keskellä yötä joten nyt olen sen yöksi aina joutunut piilottamaan :D

***

Leikattu uros, noin 1 v. Kotihoidossa Espoossa

20.6.2017 Ollille lisätty uusi kuva. Ollin kaveri Otto sai yhteisen kodin Onnin kanssa, joten Olli olisi jo kovin innoissaan muuttamassa omaan loppuelämän kotiinsa.

25.5.2017 Olli muutti Espooseen kotihoitoon Kiikoisista 11.5.2017 kahden kaverinsa kanssa. Olli on sisäsiisti, nuori, hoikka ja reipas poika. Olli on peräisin kymmenen kissan laumasta. Omistaja luovutti sen yhdistykselle etsimään uutta kotia. Se on aikaisemmassa kodissaan tottunut koiriin. Ylimääräiset varpaat antavat Ollille persoonallisen ulkonäön. Ei arastele ihmisiä, on seuraan hakeutuva ja kova kehräämään. Tulee jopa uusien tuttavuuksien syliin. Ollia on helppo käsitellä, korvien puhdistuskin sujuu ihan ongelmitta. Olli tarvitsee paljon virikkeitä, jotta saa purkaa energiaansa ja pyrkiikin tällä hetkellä dominoimaan arempia kissoja.

Olli on rohkea, tykkää lapsista ja pärjäisi luultavasti hyvin myös koiraperheessä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.