Olivia

Lisätty sivulle: 2008-02-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Olivia
8/2008 OLIVIA MUUTTI OMAAN UUTEEN KOTIIN

****

4.8.2008 Olivialle täytyisi löytää uusi koti siitä itsestään riippumattomasta syystä.

Nykyisen kodin kertomaa: “Olivia on edelleen hyvin riehakas ja vilkas, pieni pörröinen kisu. Se tulee toimeen hienosti muiden kissojen kanssa (jotka kestävät sen riehumista) ja kaipaa selvästi kaveria itselleen. Minun luonani sen paras ystävä ja leikkikaveri on siis ehdottomasti ollut tuo reilun vuoden ikäinen koirani. Olivia suhtautuu ihmisiin uteliaasti ja rohkeasti, toisaalta usein aika välinpitämättömästikin – mikään sylikissa se ei ole. Oikeastaan tuntuu, ettei Olivia ole kovin paljoa näiden kuukausien aikana muuttunut.

Painoa tytöllä on n. 3 kiloa, joten varsin pieneksihän Olivia sitten jäi, kuten odotettavaa olikin. Arkuutta Oliviassa ei ole, joten siinä mielessä uskoisin sen kiintyvän ihmiseenkin, jos eläinkaveri puuttuisi. Toisaalta Olivia olisi kuitenkin ihanteellinen koiraperheeseen, jos vaan koira on varmasti kissaystävällinen. Vaikka tuskin koirakaan voisi voittaa samantyyppistä leikkisää kissakaveria.”

****

21.3.2008 OLIVIA MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

NAARAS, noin 5kk (maaliskuussa 2008)/Vantaalla

17.3.2008 Olivia on todellinen Missi! Kaunis kuin mikä ja luonteeltaankin varsin leppoisa, vaikka toki uudet asiat välillä vähän ujostuttaakin. Veljensä Olli on lähdössä pian omaan kotiin, joten missä olisi se koti jossa olisi Olivialle vaikka jotain mukavaa kissaseuraa jo odottamassa? Olivia on myös nähnyt vilaukselta meidän koirat, eikä ainakaan se suuremmin järkyttäneet tämän neidon mielenrauhaa, joten ihan mahdottomuus ei olisi koira/lapsiperhekään.

18.2.2008 Sisarukset Olli ja Olivia odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoidossa.

Kertomus: “4kk sisarukset: Tuuheaturkkiset sisarukset- musta kissapoika ja mustavalkoinen kissatyttö- elivät emon kanssa kyyhkytalossa. Emo-kissa on niin sanottu kotikissa mutta ei siitä erityisesti huolehdita, se elää kadulla ja synnyttää pentuja- ei ne raukat kylmässä ja nälässä kauan elä. Sisarukset on onnellisesti kotihoidossa ja saavat nauttia kotikissan elämää: ne ovat leikkisät, ystävälliset ja terveet kissanlapset.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.