Olivia

27.05.2011

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Olivia on hurmaava jo eläkeikää kolkutteleva brittirouva joka etsiinyt uutta kotia perheessä puhjenneen allergian vuoksi.

2.5.2021

Olivia pitää ihmisistä eikä arastele edes täysin vieraita tyyppejä mutta mikään sylikissa se ei ole, vaan tulee tasaisin väliajoin hetkeksi seurustelemaan ja jatkaa sitten omia rauhallisia puuhastelujaan. Nuoruuden hötkyilyt ovat jo Olivian takana, mutta huiska- ja onkileluilla saa tätä kaunista tyttöä helposti innostettua leikkiin. Ehdoton suosikkipaikka sijaiskodissa on kiipeilypuun ylin pesä mistä on hyvät näkymät pihalle, ja vaikka brittikissoille tyypillisesti Olivia ei olekaan mikään hurja akrobaatti, niin kiipeilypuun lisäksi myös kirjahyllyn päällä käydään säännöllisesti tarkistamassa tilukset. Kun Olivia haluaa huomiota, se ei yleensä hae reaktiota maukumalla, vaan tuijottamalla vaativasti ihmistä kunnes palvelija ymmärtää minkälaista asiaa Olivialla on (usein ruokatarjoilu voisi olla parempaa, sillä jos Olivia saisi päättää se eläisi pelkällä seitillä).

Olivia on asunut vuodesta 2012 yhdessä myöskin kotia etsivän Ritva-Liisan kanssa, mutta koska rouvat tuntuvat olevan nimenomaan kämppiksiä eikä kavereita, etsitään molemmille koteja ainokaisina. Olivialta on jouduttu poistamaan rutkasti hampaita, ja kodin tulee varautua jatkossakin säännöllisiin hammashuoltoihin.

Summary in English

Olivia is a charming British Shorthair who is looking for her forever home due to allergies in her previous home.

2.5.2021

Olivia is a courageous lady and she likes people, but she is very independent and likes to spend her days mostly in her cat tree where she can see what’s going on in the house. Olivia has had several teeth removed and her new home has to be prepared to take her to dental check ups regularly.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Meri / 0452173930

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

merirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Olivia

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.