Olivia

27.05.2011

Alkuperä: Suomi

24.5.2021 Olivia-rouva sai loppuelämän kodin Helsingistä.

6.6.2021 Kuulumisia uudesta kodista:

Rouva on kotiutunut kotiimme oikein hyvin, jo ensimmäisenä iltana ruoka alkoi maistumaan ja leikit ja rapsutukset olivat mieleen muutaman tunnin piileskelyn jälkeen. Ruokailut ovat sujuneet kahden viikon aikana moitteetta, suositeltuja märkäruokia olemme Olivialle tarjonneet. Olivialla on hyvä ruokahalu ja hän pienesti miukumalla kerjääkin välillä saadakseen lisää. Herkkuna hän on saanut satunnaisesti muutaman katkaravun, ne ovat olleet kovasti mieluisia. Olivian suosikkipaikoiksi ovat osoittautuneet olohuoneen matto, sohvan käsinoja ja sängyn viereinen yöpöytä. Kiipeilypuussa viettää aikaansa silloin tällöin. Lasitetulla parvekkeella Olivia käy välillä tarkkailemassa sisäpihan tapahtumia. Leikit ovat mieleisiä ja rouva innostuukin helposti onkilelusta. Olivia juoksee kiinnostuneena myös hiirilelun perässä, jota olemme asunnossa heitelleet. Välillä Olivia intoutuu leikkimään myös itsekseen. Olemme kovin onnellisia uudesta perheenjäsenestämme.

***

Olivia on hurmaava jo eläkeikää kolkutteleva brittirouva joka etsii nyt uutta kotia perheessä puhjenneen allergian vuoksi.

2.5.2021

Olivia pitää ihmisistä eikä arastele edes täysin vieraita tyyppejä mutta mikään sylikissa se ei ole, vaan tulee tasaisin väliajoin hetkeksi seurustelemaan ja jatkaa sitten omia rauhallisia puuhastelujaan. Nuoruuden hötkyilyt ovat jo Olivian takana, mutta huiska- ja onkileluilla saa tätä kaunista tyttöä helposti innostettua leikkiin. Ehdoton suosikkipaikka sijaiskodissa on kiipeilypuun ylin pesä mistä on hyvät näkymät pihalle, ja vaikka brittikissoille tyypillisesti Olivia ei olekaan mikään hurja akrobaatti, niin kiipeilypuun lisäksi myös kirjahyllyn päällä käydään säännöllisesti tarkistamassa tilukset. Kun Olivia haluaa huomiota, se ei yleensä hae reaktiota maukumalla, vaan tuijottamalla vaativasti ihmistä kunnes palvelija ymmärtää minkälaista asiaa Olivialla on (usein ruokatarjoilu voisi olla parempaa, sillä jos Olivia saisi päättää se eläisi pelkällä seitillä).

Olivia on asunut vuodesta 2012 yhdessä myöskin kotia etsivän Ritva-Liisan kanssa, mutta koska rouvat tuntuvat olevan nimenomaan kämppiksiä eikä kavereita, etsitään molemmille koteja ainokaisina. Olivialta on jouduttu poistamaan rutkasti hampaita, ja kodin tulee varautua jatkossakin säännöllisiin hammashuoltoihin.