Oliver

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Oliver
2/2006 OLIVER MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

4.9.2007 “Meillä menee edeleen oikein hyvin täällä! Oliver on nyt noin kaksivuotias ja aivan uskomattoman ihana kisu :) Hän on edelleenkin hirmuisen seurallinen ja tulee toimeen hyvin kaikkien kanssa. Olen totuttanut Oliverin matkailuun jo heti pienestä pitäen. Olemme käyneet Itä-Suomessa ja Tampereella mökillä. Ulkonakin valjaissa ollaan oleskeltu. Vapaaksi olen silloin tällöin päästänyt valvottuna. Kaikki on mennyt todella hyvin. Mitään ylimääräisiä lääkärikäyntejä ei ole tarvinnut tehdä. Oliver nukkuu edelleen meidän sängyssä ja valtaa usein tyynyni, jolloin on kauhean vaikeaa siirtää sitä syrjään.

Elämässämme on nyt muutoksen aika. Olemme muuttamassa Hollantiin ja Oliver lähtee tietysti mukaan. Muutto tapahtuu syyskuun viimeisellä viikolla. Oliverilla on passi, mikrosiru ja rokotukset kunnossa. Ulkoilukerrat varmasti harvenevat Hollannissa koska emme pääse enää mökille kuten Suomessa. Täytyykin yrittää pitää tarpeeksi virikkeitä sisällä kämpässä. Toivon että maan vaihto ei stressaa sitä kovin paljoa.”

2/2006 Oliver on nyt ollut luonani huomenna kokonaisen viikon ja kotiutunut mielestäni oikein hyvin. Ensimmäinen kuljetus Espoosta Annen luota oli hieman surkeaa kisuselle. Naukuminen kesti koko bussimatkan, mutta kun päästiin perille, tutustumisen jälkeen alkoi ruoka maistua ja leikit kiehtoa. Hellyyden tarve kisusella on suuri ja peuhaamista saa olla kokoajan kun on hereillä. Sosialistuminen sijaskodissa on mielestäni onnistunut hurjan hyvin. Iso kiitos tästä Annelle! Oliver on ollut hyvää pataa kaikkien sitä katsomaan tulleiden ystävieni kanssa. Lisäksi käytöstavat pentumaisesta uteliaisuudestaan huolimatta ovat olleet kohdallaan. Kieltäminen onnistuu, kynsiä ei ihmisiin käytetä ja vessassa osataan kyllä käydä. Olen viemässä veijaria tutustumaan lähiaikoina kummikissaani, kun saadaan vielä varmistusrokotukset kuntoon. Eläinlääkärin olen varannut täksi illaksi.

****

Oliver on tammikuussa 2006 noin 4,5kk uros poikakissa joka on nyt kotihoidossa Sylvester kissan kanssa Helsingissä.

Kaunis sulavalinjainen pikkukisu Oliver saapui 07.01.06 Espooseen kotihoitoon jossa on koiria ja kissoja ja paljon jalkoja :)Sylvesterin kanssa samassa paikassa .Koirat hiukan pelottaa mutta ei kauhistuta eli sopeutuu ajallaan .Liikkuu kuitenkin levollisesti asunnossa. Leikkii mielellään ja pitää myös sylissä olosta ,perheen omat kissat on mukavia painikavereita .Hiukan arka vielä mutta tämä siis jo tulopäivää suraavana päivänä!

Kuulumisia kotihoidosta 10.1.2006: Oliver on nyt myös voittanut täysin arkuutensa ja on myös koirien suhteen ok, ei sähinöitä enää. Oliver on myös raisumpi luonne kun Sylvester, vaikka ei ihan ensiksi uskoisi. Oliver arkailee avaraa alakertaa jonkun verran :( odottaa että on koiran jalat joiden ali sitten tulee ruokailemaan . Ruoka maistuu ei mikään yllätys :) ja mahat on ok, kynnet olen tänään leikannut molemmilta, vaivatta onnistui. Pissalaatikko on ihan ok sekä luukullinen että avomalli, molemmissa käyvät . Pikkukisut sitten nukkuu mun sängyssä toinen päänyläpuolella ja toinen rinnanpäällä, rajoittaa hiukan nukkuma asentoa no ei oikeestaan mitään tehtävis. Jos siirrän on vain ajankysymys millon ovat kammenneet takaisin :)

Kiitos vielä, että olen saanut kauttanne ihana kisun. Kisun hankkimista olen miettinyt jo monta vuotta ja nyt olenkin ihmetellyt, miksi ihmeessä en ole tehnyt tätä aikaisemmin! Mutta toisaalta tällöin minulla ei olisi Oliveria… Teette mielestäni arvokasta työtä ja mikäli minulla on tilaisuus kisaa suunnitelevalle suositella mistä sen voisi noutaa, muistan kyllä mainita yhdistyksenne nimen.