Olga

n. 10v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

28.1.2020

Äkillisen voinnin huononemisen ja eläinlääkärin tutkimuksissa löydetyn massan vuoksi Olga-rouva saateltiin rauhassa paremmille hiirestysmaille.

***

Olga on arvonsa tunteva vanhempi kissarouva.

13.12.2019
Olga on luonteeltaan tiukka täti. Hän tulee kyllä syliin ja hakemaan rapsutuksia kun siltä tuntuu, mutta jos ei tunnu niin Olga ilmoittaa sen kyllä. Myöskin nostaminen ja tassuihin koskeminen saa tädin puhkumaan ja sähisemään. Muuten Olga on luonteeltaan kyllä sosiaalinen ja hyvin fiksu. Olga etsii rauhaisaa, kissakokenutta aikuiskotia jossa annetaan hänelle tilaa ja ymmärretään hänen mielenliikkeitään. Olga voisi nauttia myös jonkinlaisesta aivojumpasta, kuten temppujen opettelusta tai naksutinkoulutuksesta.

Olgan vatsa on hieman herkkä ja sijaiskodissa hän on toisinaan oksennellut syönnin jälkeen. Ruoka vaihdettiin helposti sulavaan herkkävatsaisille tarkoitettuun ruokaan ja sen jälkeen oksentelua ei ole esiintynyt.

Olga on myös stressipissailija, eli jonkun äkillisen muutoksen (esim eläinlääkärireissun) jälkeen pissat voivat löytyä jostain muualta kuin laatikosta. Olgalle on nyt annettu Cystaid-ravintolisää ja se on auttanut hyvin.

Olga on siis varsin persoonallinen mutta ei maailman helpoin mummokissa joka kuitenkin ansaitsisi sen loppuelämän kodin jossa hänestä huolehdittaisiin.